Distrigaz a închis robinetul Asociaţiei de Proprietari nr.12

Falticeni - 4 martie 2004

Comunicat tip General in Social

Aşa cum a intrat în tradiţia locală, prin Formaţiunea de lucru de la Fălticeni, Distrigaz continuă să-şi bată joc de consumatorii buni planici din Fălticeni.

Aşa cum a intrat în tradiţia locală, prin Formaţiunea de lucru de la Fălticeni, Distrigaz continuă să-şi bată joc de consumatorii buni planici din Fălticeni. Motivând contractele cu asociaţiile de proprietari, găzarii au închis la mijlocul lunii februarie robinetul Asociaţiei de Proprietari nr.12. Pentru o datorie de 96 milioane de lei, înregistrată de 28 de apartamente (persoane care sunt în mod constant datoare la utilităţi – n.n.), Distrigaz a lăsat 400 de apartamente să se descurce cum pot, chiar dacă au datoriile plătite la zi. Apartamentele cu datorii sunt grupate pe şase scări de bloc, scări de bloc care ca ultimă măsură de constrângere a rău-platnicilor ar putea fi „tăiate” de la gaz. Intervenţiile personale ale celor afectaţi de restricţie dar şi cele ale administraţiei locale nu au avut în ultimele două săptămâni nici un efect asupra şefului local de la Distrigaz, oful celor care sună neîncetat la dispeceratul găzarilor fiind întâmpinat cu zâmbete şi ...nepăsare.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Compartiment îndrumare asociaţii de proprietari
Primaria Falticeni
ref. Alexandru Mitu
Compartiment mass-media
massmedia@falticeni.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-falticeni/distrigaz-a-inchis-robinetul-asociatiei-de-proprietari-nr-12