Un prim pas pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă potabilă prin programul SAMTID

Falticeni - 26 iulie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Fisiere atasate:

1340-tofan10.jpg

În şedinţa ordinară a deliberativului local de la încceputul acestei luni, primarul Vasile Tofan şi-a informat colegii că problemele Fălticeniului vor trebui tratate cu foarte multă seriozitate şi că o singură şedinţă pe lună este prea puţin pentru aşteptările fălticenenilor. Domnia sa a spus atunci că va convoca lunar Consiliul Local, în cel puţin o şedinţă extraordinară.

Un prim pas pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă potabilă prin programul SAMTID

O astfel de şedinţă se va desfăşura astăzi, 26 iulie de la ora 17. Edilul şef a propus în ordinea de zi două proiecte de hotărâre. Primul se referă la aprobarea actului adiţional la contractul de concesiune nr. 9135/23.04.2004 privind serviciul public aferent sistemului apă – canal – epurare din municipiul Fălticeni. Practic este vorba de prelungirea concesiunii sistemului către SC CONSTAR SA Fălticeni, până la preluarea sa de către preconizatul operator regional, pentru derularea programului SAMTID. În acest sens, la punctul doi, primarul Vasile Tofan propune participarea Consiliului local al municipiului Fălticeni în calitate de acţionar şi delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare, proprietate a municipiului Fălticeni la S.C. „ACET” S.A. Suceava, care va funcţiona prin reorganizarea ca operator regional pentru realizarea obiectivului „Reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă în judeţul Suceava” în cadrul Programului SAMTID.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Mass-media
ref. Alexandru Mitu

massmedia@falticeni.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-falticeni/un-prim-pas-pentru-reabilitarea-sistemului-de-alimentare-cu-apa-potabila-prin-programul-samtid