Vasile Tofan va fi instalat sâmbătă în funcţia de primar al Municipiului Fălticeni

Falticeni - 24 iunie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Sala de şedinţe a Primăriei Fălticeni va găzdui sâmbătă, 26 iunie, de la ora 10.00, şedinţa de constituire a Consiliului Local Fălticeni, urmare a alegerilor locale desfăşurate în zilele de 6 şi 20 iunie a.c.

Convocată conform Legii 215/2001, de către prefectul judeţului Suceava, şedinţa are în proiectul ordinii de zi, opt puncte:
1.Alegerea membrilor comisiei de validare,
2.Validarea mandatelor consilierilor locali,
3.Depunerea jurământului de către consilierii locali, 4.Alegerea preşedintelui de şedinţă,
5.Prezentarea hotărârii judecătoreşti de validare a mandatului de primar,
6.Depunerea jurământului de către primar,
7.Alegerea viceprimarului
8.Aprobarea numărului, denumirii şi componenţei comisiilor de specialitate pe domenii de activitate.
În urma alegerilor locale din 6 iunie, noul Consiliu Local al municipiului Fălticeni, va cuprinde în structura sa câte şapte consilieri ai P.N.L şi P.S.D, doi consilieri P.R.M. şi câte unul din partea U.R.R., P.U.R. şi P.D. În ceea ce priveşte primarul de Fălticeni, această demnitate îi va reveni pentru următorii patru ani, liberalului Vasile Tofan care, în turul II al alegerilor locale la „învins” pe Ghiorghi Cornia - primarul în funcţie.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Compartiment mass-media
ref. Alexandru Mitu

massmedia@falticeni.ro