Sindicatul Liber Independent Vitrometan mulţumeşte primarului Daniel Thellmann din Mediaş pentru sprijinul acordat

Medias - 6 aprilie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

În data de 1 octombrie 2005 se va lua decizia finală în ceea ce priveşte continuarea activităţii S.C. Vitrometan S.A.

În urma discuţiilor purtate sâmbătă, 2 aprilie 2005 între reprezentanţii S.C. Vitrometan S.A. – dl. Helmut Baumler – director producţie, dl. Radu Miron – director general, reprezentantul acţionarului majoritar – dl. Horst Bauling şi reprezentanţii Sindicatului Liber Independent Vitrometan domnii Nicolae Puiu Han, Ştefan Madarasi şi Nicolae Stan s-au convenit următoarele:

1.Organizarea cât mai eficientă a muncii, astfel încât să se obţină o creştere a productivităţii muncii cu 15-20%, obiectiv realizabil prin implicarea directă a domnului Helmut Baumler şi a reprezentanţilor Sindicatului Liber Independent Vitrometan.
2.Reanalizarea şi restructurarea organigramei societăţii (lucru ce poate impune disponibilizări suplimentare de personal excedentar) pentru a se putea ajunge la numărul optim de salariaţi necesari pentru realizarea obiectivului menţionat mai sus.

Scopul acestor măsuri este atingerea pragului de rentabilitate necesar pentru supravieţuirea societăţii şi asigurarea locurilor de muncă. În funcţie de îndeplinirea acestor obiective, pe baza analizei rezultatelor economico-financiare de la data de 1 octombrie 2005 se va lua decizia finală în ceea ce priveşte continuarea activităţii S.C. Vitrometan S.A.

’’Menţionăm că poziţia domnului Horst Bauling cu privire la încetarea activităţii societăţii exprimată în cadrul intervenţiei sale de vineri 1 aprilie 2005 rămâne neschimbată, urmând a fi reanalizată în luna octombrie.

Mulţumim pentru sprijinul acordat în medierea acestei situaţii tuturor celor implicaţi, în special domnului primar Daniel Thellmann’’, susţine Nicolae Puiu Han, reprezentant al Sindicatului Liber Independent Vitrometan.

Despre Primaria Municipiului Medias

Vitrometan
Antonela Sofia Barbu

ofiter imagine