Aniversare Colegiul "Virgil Madgearu"

Ploiesti - 6 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă va fi prezent la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” pentru a participa la manifestările care vor avea loc cu prilejul aniversării a 130 de ani de existenţă a acestei renumite unităţi de învăţământ ploieştene joi, 06 mai 2004, începând cu ora 10.00.

Aniversare Colegiul

Cu acest prilej va fi dezvelit bustul patronului spiritual al Colegiului, Virgil Madgearu, şi va fi inaugurat amfiteatrul din incinta şcolii. Această prestigioasă unitate a învăţământului comercial a fost inclusă în programul de reabilitare şi modernizare a unităţilor de învăţământ, iniţiat în 2002 de municipalitate.

În acest context, Primăria municipiului Ploieşti a derulat multiple investiţii în scopul optimizării procesului de educaţie la nivelul Colegiului “Virgil Madgearu”. Au fost realizate igienizări şi modernizări atât la nivelul cantinei, cât şi în cadrul unităţii şcolare. Instalaţiile sanitare şi electrice au fost refăcute, tâmplaria a fost înlocuită, terenul de sport a fost asfaltat şi a fost reabilitat şi modernizat sistemul de încălzire pentru cantină şi cămin. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la aproximativ 3 miliarde lei.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/aniversare-colegiul-virgil-madgearu