Consolidare liceu

Ploiesti - 25 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă a participat astăzi la acţiunea de finalizare a lucrărilor de consolidare efectuate la Liceul Pedagogic.

Consolidare liceu

Municipalitatea ploieşteană îşi respectă astfel promisiunea de a finaliza anul acesta lucrările de consolidare necesare şi în cazul aripii scurte a liceului.

Proiectul de consolidare, care a inclus atât aripa lungă cât şi partea centrală a unităţii de învăţământ, a demarat în urmă cu 2 ani deoarece structura de rezistenţă a Liceului Pedagogic avea un nivel ridicat de degradare, înscriindu-se în clasa I de risc seismic.

Lucrările de consolidare şi modernizare efectuate au constat în armarea pereţilor, igienizarea clădirii ( placare cu gresie şi faianţă în grupurile sanitare, zugrăvirea şi vopsirea sălilor şi holurilor, raşchetarea şi înlocuirea parchetului în sălile de clasă, montare de linoleum). S-a realizat şi înlocuirea instalaţiilor sanitare, electrice şi de încălzire şi, totodată, s-a înlocuit tâmplăria interioară de lemn, cu PVC şi geam termopan la nivelul întregii clădiri.

Liceul Pedagogic cuprinde 14 săli de clasă şi spaţii administrative (cancelarie, amfiteatru, contabilitate). De lucrările de modernizare şi consolidare beneficiază aproximativ 800 de elevi. Renovarea aripii scurte a liceului include 3 săli de clasă, 4 cabinete, un laborator de informatică, bibliotecă şi secretariat.

Valoarea investiţiei se ridică în total la aprox. 14 miliarde lei.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/consolidare-liceu