Construire si modernizare sali de sport

Ploiesti - 23 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti continuă programul de reabilitare şi modernizare a sălilor de sport din cadrul unităţilor de învăţământ.

Astfel, în colaborare cu Compania Nationala de Investiţii s-a realizat dotarea sălii de sport a Şcolii nr. 15., care beneficiază în prezent de o plasă de protecţie şi sisteme mobile de baschet şi handbal, complet echipate. De asemenea, vor fi efectuate dotări similare la sala de sport a Liceului „Al. I. Cuza”.
În cadrul programului de dezvoltare durabila al municipalităţii, care include şi proiectele ce vizează prin facilităţile acordate sprijinirea si motivarea tinerilor, alte cinci unităţi de învăţământ din municipiul Ploieşti vor beneficia de săli de sport moderne, construite şi amenajate conform standardelor europene.

În acest context, au fost transmise Companiei Naţionale de Investiţii certificatele de urbanism şi planurile de situaţie pentru sălile de sport care vor fi realizate la la Şcoala nr. 8 ”Grigore Moisil”, Grupul Şcolar Administrativ şi de Servicii, Liceul „Virgil Magearu”, Şcoala nr. 21 „Sf. Vineri” şi Şcoala nr. 28 „Nicolae Bălcescu”.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro