Feeria Sărbătorilor de iarnă.

Ploiesti - 24 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti organizează în data de 6 decembrie 2004 festivitatea de deschidere a Sărbătorilor de iarnă.

Feeria Sărbătorilor de iarnă.

Toţi ploieştenii sunt invitaţi să participe la acest moment deosebit, când toate instalaţiile ornamentale din oraş se vor aprinde simultan pentru a marca deschiderea Sărbătorilor.

RATSP, SC „Hale şi Pieţe” şi ADPP vor asigura pentru acest eveniment important al Sărbătorilor de iarnă 13 brazi amenajaţi în zone diferite ale oraşului, două Orăşele ale Copiilor şi iluminat ornamental pe străzile principale ale municipiului.

Vor fi amplasate instalaţii luminoase şi ghirlande pe o lungime de 16,5 km, iar pomii de iarnă vor fi plăcut împodobiţi.

La Halele Centrale vor fi montate aranjamente cu cetină, ghirlande cu globuri şi instalaţii speciale pentru iluminatul ornamental atât în interiorul, cat şi în exteriorul clădirii. Ploieştenii care vor veni la cumpărături în Halele Centrale vor fi întâmpinaţi cu colinde pe toată durata Sărbătorilor de iarnă. În premieră, anul acesta vor fi împodobite cu ghirlande luminoase şi brazi de Crăciun, pieţele Nord, Sud şi Vest.

Pentru cei mici, municipalitatea va organiza anul acesta două Orăşele care vor fi amenajate în parcul din faţa Halelor Centrale şi în piaţa Aurora Vest. Acestea vor cuprinde un parc de distracţii, care va include atât instalaţii mecanice pentru divertisment, cât şi multe surprize pentru copii cum ar fi: bradul ornat cu ghirlande, căsuţe rustice pictate sau personaje din poveşti. Orăşelele Copiilor vor fi împodobite cu ghirlande din cetină.

Cheltuielile legate de pregătirea municipiului Ploieşti pentru Sărbătorile de iarnă
se vor ridica la aproximativ 2,1 miliarde de lei.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/feeria-sarbatorilor-de-iarna-