Festivalul "Motorrock"

Ploiesti - 12 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti în colaborare cu Asociaţia “Free Silver Pistons Spirit” oragnizează festivalul rock în stil motociclistic “Motorrock”, în perioada 14-15 mai 2004, la Parcul memorial “Constantin Stere” de la Bucov.

Festivalul

Festivalul va include concerte live susţinute de cunoscute trupe rock româneşti, o paradă a motocicletelor în municipiul Ploieşti şi concursuri interactive pentru motociclişti.

În deschiderea evenimentului, oraganizatorii vor susţine o conferinţă de presă vineri, 14 mai 2004, începând cu ora 17.30 la Parcul memorial “Constantin Stere” de la Bucov.

Ulterior, ploieştenii iubitori de rock sunt invitaţi să participe, începând cu ora 18.00 la un concert live susţinut de trupele Sedativ, Nexus, DO#, Zebre, E.M.I.L., Trooper, Implant pentru Refuz, Luna amară, Partzani.

În cea de-a doua zi a festivalului “Motorrock” este programată special pentru ploieşteni o paradă a motocicletelor, care se va desfăşura începând cu ora 12.00 pe traseul Gara de Sud – Piaţa “Mihai Viteazul”.

Două ore mai târziu, la Parcul memorial “Constantin Stere” motocicliştii se vor întrece la concursurile de viteză, îndemânare sau acrobaţi. În final câştigătorii competiţiilor vor fi premiaţi.

În aceeaşi seară , de la ora 18.00, festivalul se va încheia cu un concert în aer liber susţinut de trupele Nociv, S.C.A.M.E., Seven, Firma, Coma, H8, Zob, Viţa de Vie.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro