Finale de judo, baschet si fotbal

Ploiesti - 16 aprilie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primaria municipiului Ploiesti în colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii organizeaza în perioada 19-25 aprilie 2004 finalele pe tara pentru sportivii elevi la judo, baschet feminin si fotbal.

Finale de judo, baschet si fotbal

În acest context, peste 100 de sportivi din cluburile scolare de judo din întreaga tara se vor lupta pentru titlurile de campioni nationali. Competitiile se vor desfasura în sala "Leonard Doroftei" din Ploiesti.

De asemenea, 100 de elevi se vor întrece pentru calificarea în finalele pe tara la baschet feminin. Meciurile de baschet se vor disputa la Grupul Scolar Energetic, iar judetul Prahova va fi reprezentat de echipa Colegiului National "Mihai Viteazul" si cea a Clubului Scolar pregatita de profesorul Loredana Ion.

Finala nationala la fotbal se va desfasura la Colegiul Tehnic "Lazar Edeleanu". La competitie vor participa echipe din judetele Prahova, Calarasi, Ialomita si Giurgiu. Judetul nostru va fi reprezentat de elevii sportivi din cadrul Grupului Scolar Transporturi Ploiesti.

Totodata în perioada 7-9 mai 2004 municipiul Ploiesti va fi gazda finalei nationale la handbal pentru sportivii elevi , unde echipa Grupului Scolar "1 Mai" Ploiesti se va afla în competitia pentru titlu.Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/finale-de-judo-baschet-si-fotbal