Lucrari magistrala Bucuresti-Brasov

Ploiesti - 29 aprilie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti informează cetăţenii că se va interzice circulaţia autovehiculelor pe strada Ghe. Grigore Cantacuzino pe tronsonul dintre sediul “Efes Pilsen” şi Centura Ploieşti Vest, începând cu data de 3 mai 2004, de la ora 07.00.

Lucrari magistrala Bucuresti-Brasov

Această măsură este luată pe o perioadă de 9 luni deoarece în zona menţionată se vor executa lucrările necesare realizării accesului rutier peste magistrala de cale ferată Bucureşti- Ploieşti- Braşov şi se va crea conexiunea cu Platforma industrială Brazi- Crângul lui Bot. Proiectul vine în sprijinul realizării zonei metropolitane Ploieşti şi vizează în principal fluidizarea traficului în perimetrul respectiv.

Lucrările se vor executa etapizat şi vor consta în prima parte în construirea unui pasaj rutier superior din beton armat peste calea ferată Bucureşti- Braşov. Pasajul va avea o lungime de 82 de metri şi o lăţime de 11,30 metri din care partea carosabilă va fi de 7,80 metri. Înălţimea liberă deasupra liniilor de cale ferată va fi de 8 metri, iar structura pasajului va fi realizată din grinzi prefabricate.

Ulterior, se vor crea două rampe de acces la pasaj. Rampele dinspre Ploieşti şi Târgovişte vor avea o lungime totală de 728 de metri şi o lăţime totală de 9 metri.
Valoarea investiţiei se ridică la 61,5 miliarde lei, iar fondurile sunt asigurate prin parteneriat de Guvernul României, Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti.

Pe perioada lucrărilor circulaţia autovehiculelor va fi deviată pe pasajul de la Gara de Vest si pe B-dul Republicii.

Biroul Comunicare Promovare

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/lucrari-magistrala-bucuresti-brasov