Modernizare Piata Muzicanti

Ploiesti - 21 iulie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

S.C. Hale şi Pieţe S.A. Ploieşti a început în această săptămână lucrările de modernizare la Piaţa Muzicanţi, obiectiv inclus în programul de dezvoltare al pieţelor ploieştene, la cererea locuitorilor din zonă.

Modernizare Piata Muzicanti

Valoarea investiţiei este de 700 milioane lei vechi, amplasamentul urmând să fie dat în folosinţă la jumătatea lunii august.

Viitoarea Piaţă Muzicanţi va avea trei grupuri de câte şase şi opt tarabe acoperite, organizate într-un sistem format din trei construcţii uşoare din lemn. În acest spaţiu se vor vinde legume şi fructe.
Florile se vor comercializa la alte patru tarabe, situate lângă o fântână cu apă potabilă, ce va fi amenajată în incinta pieţei.
În apropiere vor fi amplasate, în construcţii metalice închise, oficiul şefului de piaţă, spaţiul pentru produse lactate şi separat, grupul sanitar.

Colectarea deşeurilor menajere se va face în recipiente sau containere adecvate, după principiul colectării selective. În spaţiul pieţei va fi amenajată o platformă impermeabilizată, dotată cu sisteme de spălare şi evacuare a reziduurilor.

Pentru anul 2005, S.C. Hale şi Pieţe S.A. are ca proiecte prioritare, incluse în programul de dezvoltare, construirea unei micropieţe în cartierul Cina, în valoare de 1,2 miliarde lei vechi, precum şi sistematizarea actualei Pieţe Malu Roşu, pentru care se vor cheltui 300 milioane lei vechi.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/modernizare-piata-muzicanti