Premiere olimpici

Ploiesti - 13 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă a premiat elevii ploieşteni câştigători ai olimpiadelor naţionale şi internaţionele, joi, 13 mai 2004, la ora 10.00, la Sala “Leonard Doroftei”.

Premiere olimpici

Din dorinţa de a face cunoscute performanţele elevilor ploieşteni şi de a recunoaşte valoarea şi inteligenţa acestora municipalitatea organizează cea de-a patra ediţie a festivităţii de premiere a elevilor ploieşteni câştigători ai concursurilor naţionale şi internaţionale.

Anul acesta 50 de elevi, care au obţinut locurile I, II şi III la olimpiadele şcolare, vor fi premiaţi de Primăria municipiului Ploieşti şi Fundaţia “Excellentia 21”. Premiile vor fi oferite în funcţie de rezultatele obţinute de elevi după cum urmează:
- celor 21 de elevi câştigători ai premiului I le vor fi oferite premii în bani în valoare de 1,5 milioane lei fiecare
- celor 13 elevi câştigători ai premiului II le vor fi oferite premii în bani în valoare de 1 milion de lei fiecare
- celor 16 elevi câştigători ai premiului III le vor fi oferite premii în bani în valoare de 500.000 lei fiecare

Totodată, Primăria municipiului Ploieşti va oferi ca premiu o excursie de o zi pe Valea Prahovei celor 32 de elevi ai Liceului de Artă care au obţinut premii la Olimpiada naţională de Muzică – zona Muntenia.

Firma Globtel Internet şi-a exprimat intenţia de a asigura internet gratuit timp de 3 luni pentru 10 elevi premiaţi la concursurile de matematică, fizică şi informatică.

De asemenea, Fundaţia “Excellentia 21” va acorda un premiu în valoare de 5 milioane de lei elevului Răzvan Dinu de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, care a câştigat medalia de argint la Concursul Internaţional de Matematică “Balcaniada”, ce s-a desfăşurat recent în Bulgaria.

Biroul Comunicare Promovare

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/premiere-olimpici