Program de consolidare si modernizare scoli

Ploiesti - 21 aprilie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti continuă programul de reabilitare a unităţilor de învăţământ iniţiat în 2002 din momentul în care acestea au fost preluate în patrimoniul municipalităţii. Se doreşte astfel asigurarea unor condiţii optime la nivelul şcolilor ploieştene pentru buna derulare a procesului de educaţie.

Program de consolidare si modernizare scoli

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă va participa la acţiunea de finalizare a lucrărilor de consolidare şi modernizare realizate la Şcoala “Rareş Vodă”, miercuri, 21 aprilie 2004, la ora 10.30.Şcoala “Rareş Vodă” din Ploieşti este cea de-a treia unitate de învăţământ pentru care municipalitatea a derulat lucrări de reabilitare cu fonduri în valoare de 4,8 miliarde lei atrase de la Banca Mondială.

De asemenea, Primăria municipiului Ploieşti a alocat 400 de milioane de lei pentru modernizarea şi amenajarea instalaţiilor termice, a claselor şi a grupurilor sanitare.
Totodată printr-o investiţie în valoare de 650 de milioane lei a Primăriei, şcoala beneficiază în prezent şi de centrală termică.

Lucrările de consolidare a structurii clădirii au demarat în luna martie 2003 şi au fost realizate de SC Contexim SA Bucureşti.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/program-de-consolidare-si-modernizare-scoli