Sala de sport

Ploiesti - 1 iunie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primarul municipiului Ploieşti, dl. Emil Calotă va participa la inaugurarea sălii de sport realizată la şcoala nr. 15 “Mihai Eminescu”, marţi, 1 iunie 2004, la ora 16.00.

Sala de sport

Sala de sport de la şcoala “Mihai Eminescu” este cea de-a treia bază sportivă construită de actuala administraţie municipală în parteneriat cu Compania Naţională de Investiţii.

Această investiţie este realizată în consens cu programul Guvernului României pentru urmatorii ani. Municipalitatea concretizeaza astfel un alt proiect important, care contribuie la dezvoltarea bazei materiale în domeniul sportului si agrementului.

Investiţia, care se ridică la 14,9 miliarde de lei, va permite tinerilor practicarea disciplinelor sportive şi va fi totodată un spaţiu modern de recreere.

Lucrările de construcţie realizate la sala de sport au inclus şi execuţia reţelelor tehnico-edilitare şi sistematizarea verticală. De asemenea au efectuate amenajări interioare, instalaţii electrice, sanitare şi a fost asigurat sistemul de încălzire.

Primăria municipiului Ploieşti a asigurat si dotarea salii de sport cu aparatura necesara practicarii diferitelor discipline sportive: baschet, handbal, volei, gimnastica, etc.

În cadrul propriului program strategic de dezvoltare durabila primarul Emil Calotă va continua proiectele care vizeaza prin facilitatile acordate sprijinirea si motivarea tinerilor.În acest context, alte cinci unităţi de învăţământ din municipiul Ploieşti vor beneficia de săli de sport moderne, construite şi amenajate conform standardelor europene.


Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/sala-de-sport