Ziua Mondiala a Apei sarbatorita la Ploiesti

Ploiesti - 22 martie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primaria municipiului Ploiesti în colaborare cu Muzeul Judeţean “Ştiinţele Naturii” şi Agenţia Naţională Apele Române SGA Prahova organizeaza o expoziţie complexă, realizată pe tematica: protecţia mediului înconjurător.

Ziua Mondiala a Apei sarbatorita la Ploiesti

Primăria municipiului Ploieşti derulează manifestări cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, stabilită la nivel internaţional pentru data de 22 martie.

În acest context, anul acesta va fi organizată în colaborare cu Muzeul Judeţean “Ştiinţele Naturii” şi Agenţia Naţională Apele Române SGA Prahova o expoziţie complexă, realizată pe tematica: protecţia mediului înconjurător.

Expoziţia, care va putea fi observată în cadrul Muzeului “Ştiinţele Naturii”, punctează şi Ziua Pământului, care va fi sărbătorită în data de 22 aprilie, dar şi Ziua Păsărilor şi Arborilor, eveniment care va avea loc în data de 10 mai.

Organizatorii expoziţiei vor lansa şi un concurs care se adresează elevilor de gimnaziu, competiţie care va consta în completarea unui chestionar după vizitarea expoziţiei. Cele mai bune răspunsuri vor fi premiate.

Prin organizarea acestei acţiuni se doreşte în principal realizarea într-un mod original a unei informări corecte a tinerilor, dar şi sensibilizarea fiecăruia dintre noi în ceea ce priveşte problemele legate de protecţia mediului înconjurător.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-ploiesti/ziua-mondiala-a-apei-sarbatorita-la-ploiesti