Ziua Mondiala Fara Tutun

Ploiesti - 27 mai 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria municipiului Ploieşti în colaborare cu Prefectura judeţului Prahova şi Centrul Judeţean de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog organizează în data de 29 mai 2005, acţiuni cu prilejul Zilei Mondiale fără Tutun.

Ziua Mondiala Fara Tutun

Astfel, voluntarii Centrului Antidrog vor organiza pe Bulevardul Independenţei între orele 13.00-14.30 un marş antifumat, cu plecare de la Gara de Sud şi sosire la Rondul II al bulevardului.

Ulterior, de la ora 15.00 şi până la ora 17.30 se va desfăşura un spectacol de muzică şi dans intitulat „Gândeşte-te! Merită?” în cadrul căruia vor fi prezente trupele de dans Enjoy şi Dance, solistele Andra Florea, Izabela Dan, Adelina Creţu şi Patricia Schindler, dar şi o trupă de dans sportiv şi solistul de muzică populară Dan Ardeleanu.

Cu acest prilej reprezentanţii Centrului Judeţean de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova vor distribui pliante cu tematica antitutun.

Manifestările organizate sunt menite să marcheze Ziua Mondială fără Tutun, sărbătorită anual în data de 31 mai şi să sensibilizeze opinia publică în scopul formării unei atitudini combative asupra consumului de tutun.

Despre Primaria Municipiului Ploiesti

Biroul Comunicare, Promovare
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI
B-dul Republicii nr. 2
2000 – PLOIEŞTI
Tel.:0244 / 592.255
Fax:0244 / 513.829

alinafm@ploiesti.ro;roxana@ploiesti.ro