Centru de colectare a ajutoarelor pentru victimele inundaţiilor, la Sibiu

Sibiu - 5 august 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Sibienii care doresc să doneze îmbrăcăminte, produse alimentare sau orice alte obiecte care pot fi utile celor afectaţi de inundaţii, o pot face timp de zece zile.

Primăria Municipiului Sibiu anunţă că de joi 5 august s-a deschis un centru de colectare a ajutoarelor destinate victimelor inundaţiilor din ţară.
Centrul de colectare se află pe Strada Zaharia Boiu nr. 39, într-un spaţiu al Primăriei, iar donaţiile se primesc în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 9-14. Sibienii care doresc să doneze îmbrăcăminte, produse alimentare sau orice alte obiecte care pot fi utile celor afectaţi de inundaţii, o pot face timp de zece zile.
Centrul de colectare a ajutoarelor s-a deschis ca urmare a şedinţei de miercuri de la Prefectură, prin care s-a dispus deschiderea de astfel de centre de către primăriile din judeţ. La finalul campaniei se va forma un convoi la nivel de judeţ, iar ajutoarele vor fi repartizate în ţară, acolo unde este nevoie.
Sibienii care pot şi doresc să doneze diferite sume de bani, o pot face în conturile nr. 2511.31-13839.76/ROL – pentru donaţiile în lei, nr. 2511.31-13839.77/EUR – pentru donaţiile dîn Euro şi nr. 2511.31-13839.78/USD – pentru donaţiile în dolari SUA, deschise pe seama Secretariatului General al Guvernului, la Banca Comercială Română, sucursala sector 1.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/centru-de-colectare-a-ajutoarelor-pentru-victimele-inundatiilor-la-sibiu