Datornicii la bugetul oraşului, pe internet

Sibiu - 12 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Lista cuprinde 15 societăţi care au datorii mai mari de 50 de milioane lei, cu dobânzi calculate la data de 5 mai 2004Primăria Sibiu a făcut publică lista firmelor cu restanţe la bugetul local, prin intermediul propriei pagini de internet, www.sibiu.ro, în conformitate cu prevederile Legii 161/2003, aşa-numita lege anticorupţie.
Lista cuprinde 15 societăţi care au datorii mai mari de 50 de milioane lei, cu dobânzi calculate la data de 5 mai 2004, şi este disponibilă la adresa: http://www.sibiu.ro/ro/datornici.htm.
Totalul datoriilor din acest top se ridică la 2.13 miliarde lei.
Firmele cu cele mai mari datorii la bugetul oraşului sunt MINERVA GALERIILE COMERCIALE cu 489 milioane lei, REVIZIA VAGOANE TRIAJ SNTFM CFR SA cu 402 milioane lei, AGROINDUSTRIALA SA cu 187 milioane lei, PALACE DUMBRAVA SA cu 169 milioane lei, COCHET SA, cu 151 milioane lei.
Datoriile sunt mai mici decât cele înregistrate la finele anului trecut, când în topul datornicilor se înregistrau societăţi sibiene care aveau de plătit câte aproape un miliard de lei, şi care de această dată nu se mai află pe listă.
Pentru majoritatea cazurilor, Primăria a demarat formele de executare silită, care se află în diverse stadii – somaţii, popriri etc.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/datornicii-la-bugetul-orasului-pe-internet