Începe atribuirea Autorizaţiilor Taxi

Sibiu - 22 aprilie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

La sediul Primăriei Municipiului Sibiu, va avea loc prima atribuire a Autorizaţiilor Taxi.


La sediul Primăriei Municipiului Sibiu, va avea loc prima atribuire a Autorizaţiilor Taxi. Autorizaţiile se vor elibera vineri, 30 aprilie şi luni, 3 mai, de la Biroul Autorizare şi Verificare în Transporturi.
Conform dosarelor depuse până acum, se vor atribui în această primă rundă circa 130 de autorizaţii pentru vehiculele taximetriştilor independenţi şi aproximativ 70 pentru vehicule ale operatorilor de taximetrie.
O a doua rundă de atribuire a Autorizaţiilor Taxi va avea loc în data de 4 iunie. Documentele necesare pentru obţinerea autorizaţiei se depun în perioada 26 aprilie – 14 mai.
În cazul în care nu se va completa numărul de autorizaţii stabilite prin HCL nr. 1/2004, respectiv 733 autorizaţii taxi pentru operatori taxi şi 367 autorizaţii taxi pentru taximetrişti independenţi, se va relua procedura de atribuire, începând cu data de 15 iulie.
În cazul în care numărul solicitărilor pentru autorizaţii depăşeşte numărul autorizaţiilor taxi stabilite, va avea loc o departajare între solicitanţi, pe baza criteriilor stabilite prin Regulamentul privind activitatea în regim de taxi pe raza municipiului Sibiu.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/incepe-atribuirea-autorizatiilor-taxi