Misiune diplomatică austriacă la Sibiu

Sibiu - 19 martie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Vizita de informare a unei delegatii austriece la Sibiu.

Primarul Klaus Johannis s-a întâlnit joi cu Walter Friedl, consilier comercial la Secţia Comercială a Ambasadei Austriei la Bucureşti, şi cu Hermann Wieser, directorul Austrian Agricultural Cluster, care au efectuat la Sibiu o vizită de informare. Delegaţia austriacă a cerut informaţii despre profilul economic şi social al oraşuluiîn scopul dezvoltării relaţiilor economice.
„Vizita delegaţiei este un semn bun pentru Sibiu. Avem în oraşul nostru câţiva investitori austrieci şi deja cercurile economice din Austria au început să fie interesate de locaţia economică Sibiu. Este în pregătire o misiune economică ce va include Sibiu, Timişoara şi Aradul”, a declarat primarul Johannis.
Primarul a prezentat delegaţiei cele mai importante proiecte economice ale Sibiului punând un accent special Zona Industrială Vest. Hermann Wieser, ca reprezentant al unei asociaţii cu profil agricol a dorit informaţii despre industria alimentară a Sibiului.
“Austrian Agricultural Cluster promovează unele programe cu finanţare europeană pentru producătorii agricoli şi pentru industriile legate de acest domeniu, programe care constau în sprijinirea şi introducerea standardelor europene de calitate, lucru foarte important pentru România în perspectiva aderării la Uniunea Europeană”, a arătat Walter Friedl.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/misiune-diplomatica-austriaca-la-sibiu