Parc cu jocuri inaugurat in Sibiu, de 1 Iunie

Sibiu - 27 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Inaugurarea jocurilor din Parcul Terezian va avea loc marţi, 1 iunie, la ora 12. Parcul a fost refăcut integral şi modernizat, în cursul ultimelor luni.

Primăria invită sibienii, părinţi şi copii, precum şi reprezentanţii presei, la inaugurarea jocurilor din Parcul Terezian. Inaugurarea va avea loc marţi, 1 iunie, la ora 12, în parcul care a fost refăcut integral şi modernizat, în cursul ultimelor luni.
„Doresc să facem această inaugurare de Ziua Copilului, pentru că întregul parc a fost refăcut cu dorinţa să fie un loc de distracţie pentru copii de diferite vârste. Îi invit la inaugurare pe copii şi pe părinţi, cu speranţa că acesta va fi un cadou frumos pentru această zi specială”, a declarat primarul Klaus Johannis.
Parcul Terezian a fost amenajat cu locuri de joacă pentru diferite categorii de vârste, toate fiind realizate în baza unui proiect conceput după cele mai moderne standarde occidentale. Astfel, copiii se pot juca fiind în siguranţă.
Pentru cei mai mari dintre ei au fost realizate aleile pe care se pot da cu rolele sau cu skateboard-ul, iar pentru cei mai mici există locuri de joacă realizate din lemn, ca să nu se lovească. Locurile de joacă cu nisip sunt concepute astfel încât nisipul să poată fi schimbat periodic, pentru o igienă crescută.
În Parcul Terezian au fost plantaţi peste 200 de arbuşti de diferite tipuri, precum şi 11 tei mari şi s-au realizat zone verzi cu gazon de calitate. Într-o a doua etapă, vor fi finalizate fântâna arteziană şi jocurile de apă din parc.
Mesajul primarului municipiului Sibiu, Klaus Johannis, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, 1 iunie:

"Sărbătoarea copiilor este un prilej pentru noi toţi să privim în jurul nostru la cei mici care se bucură de seninătatea zilelor frumoase ale copilăriei, să le urăm copiilor numai bine. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, le doresc celor mai tineri dintre sibieni să aibă parte de o viaţă liniştită şi lipsită de griji alături de părinţii, bunicii şi prietenii lor, să fie înconjuraţi de dragoste.
Însă pentru această zi nu am pregătit numai urări: astăzi la ora 12 îi invităm pe copii la inaugurarea Parcului Terezian, care a fost refacut şi modernizat special pentru ei."

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/parc-cu-jocuri-inaugurat-in-sibiu-de-1-iunie