Proiecte gratuite pentru tinerii care au primit teren in Sibiu

Sibiu - 12 august 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria Sibiu le pune la dispoziţie două variante de proiecte de arhitectură, gratuit, tinerilor care au primit de la municipalitate terenuri în conformitate cu Legea 15 / 2003.

Primăria le pune la dispoziţie două variante de proiecte de arhitectură, gratuit, tinerilor care au primit de la municipalitate terenuri în conformitate cu Legea 15 / 2003. Proiectele sunt pentru case cu parter şi etaj, respectiv pentru parter, etaj şi mansardă
Cei care sunt interesaţi să folosească proiectele gratuite sunt aşteptaţi la Primărie, la Camera 6, începând de luni, 16 august, după programul următor: luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 9 şi 12, la dna Elena Bogdan. Solicitanţii vor avea asupra lor actele de identitate.
„Am promis tinerilor, încă de la tragerea la sorţi a parcelelor, că le vom pune la dispoziţie aceste proiecte gratuite. Sunt proiecte pentru partea de arhitectură şi toţi cei care doresc pot primi una dintre cele două variante realizate de arhitecţii noştri. Tinerii vor trebui să se ocupe în continuare de partea de proiectare pentru instalaţii şi pentru rezistenţă”, a explicat primarul Klaus Johannis în conferinţa de presă de joi.
Tinerii care au primit de la municipalitate terenuri în conformitate cu Legea 15/2003 au început să fie puşi în posesie cu terenurile, începând de luni, 9 august, în serii de câte 20, conform listelor de programare.
Beneficiarii urmează să îşi scoată autorizaţiile de construcţie şi sunt obligaţi ca în termen de un an de la data atribuirii terenului să înceapă construcţia, iar în încă un an să o finalizeze.
Listele cu programarea tinerilor care vor fi puşi în posesie în fiecare săptămână sunt afişate din timp în holul Primăriei, precum şi pe site-ul www.sibiu.ro, şi sunt date publicităţii prin presă în fiecare zi de luni, pentru săptămâna următoare.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/proiecte-gratuite-pentru-tinerii-care-au-primit-teren-in-sibiu