Reparaţii la străzi şi investiţii în derulare in Sibiu

Sibiu - 19 martie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

In Sibiu continua campania intensa de reparatii la strazi.

Campania de reparare a străzilor a început în urmă cu câteva zile, patru firme demarând lucrări de acest fel, în paralel. Este vorba despre DPC, pe lângă care au mai fost mobilizate şi firmele Geiger, Comtram şi Drumuri Judeţene pentru a încheia mai rapid operaţiunea.
Se fac plombări în aceste zile pe străzile Bâlea, Moldoveanu, Ştefan cel Mare şi pe bulevardul Victoriei. Lucrările sunt semnalizate după procedura obişnuită, cu panouri mobile.
De asemenea, continuă lucrările pe strada Berăriei şi la intersecţia Mihai Viteazu cu Calea Dumbrăvii, iar de luni va începe lucrul pe strada Reconstrucţiei.
Reprezentanţii Primăriei roagă şoferii să dea dovadă de înţelegere pe durata lucrărilor. Acestea nu se pot desfăşura pe timpul nopţii, deoarece temperatura scade sub limita admisă de tehnologia de execuţie.
În Zona Industrială Vest lucrările de viabilizare se apropie de finalizare. Investitorii care doresc se pot lega deja la reţelele de apă şi canalizare menajeră, care sunt finalizate, precum şi la cele de gaz şi apă pluvială, care vor fi gata în circa o săptămână. În privinţa drumurilor de acces din Zona Industrială Vest, lucările se vor relua săptămâna viitoare.
În cartierul Reşiţa continuă lucrul la alei, iar în Tilişca la alei şi la zidurile de sprijin.
Sîmbătă se vor înlocui cablurile la reţelele de alimentare pentru troleibuze pe tronsonul dinspre Bd. Coposu – Gară.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Primaria Sibiu trimite biletele de transport gratuit pentru pensionari
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/reparatii-la-strazi-si-investitii-in-derulare-in-sibiu