Reparaţii şi modernizări în şcoli

Sibiu - 22 aprilie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria, prin Serviciul Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat, continuă lucrările de investiţii, reparaţii şi modernizări în şcolile sibiene.Şi în acest an, Primăria, prin Serviciul Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat, continuă lucrările de investiţii, reparaţii şi modernizări în şcolile sibiene.
“Dintre lucrări, se află în faza de excuţie şarpanta de la Grădiniţa 40 şi extinderea în mansarda de la Brukethal, în vreme ce multe reparaţii capitale sunt în faza de proiectare. În paralel, se continuă investiţii începute anul trecut şi, totodată, se fac reparaţii curente în majoritatea şcolilor şi grădiniţelor”, a declarat primarul Klaus Johannis în conferinţa de presă de joi.
Johannis a anunţat lucrările ce vor fi efectuate în 2004 în unităţile de învăţământ:
Reparaţii capitale:
-Construire şarpantă la Grădiniţa nr. 40 – lucrare în execuţie.
-Construire şarpante la Grădiniţele 41, 36 şi Şcoala nr. 6 – se derulează faza de proiectare, după care se va organiza cerere de oferte pentru execuţie.
-Montare centrale termice la Şcolile nr. 5, 20, 21 – sala de sport, Grădiniţa nr. 15, Grup Şcolar Economic Administrativ G. Bariţiu – se derulează faza de proiectare, după care se va organiza cerere de oferte pentru execuţie.
-Modificare instalaţie încălzire la Colegiul Naţional S. Brukenthal – se derulează faza de proiectare, după care se va organiza cerere de oferte pentru execuţie.
-Racordarea la reţeaua orăşenească de canalizare a Grupului Şcolar de Construcţii şi Arhitectură Carol I – proiectare finalizată, s-a demarat procedura de cerere de oferte pentru execuţie.

Investiţii:
-Execuţie sală de sport la Liceul de Artă – lucrare în execuţie.
-Execuţie mansardă la Colegiul Naţional S. Brukenthal – lucrare în execuţie.

Reparaţii curente:
-Reparaţii şi zugrăveli faţade la Şcolile nr. 2, 5, 13, 16, Grup Şcolar Economic Administrativ G. Bariţiu
Reparaţii instalaţii electrice, termice, igienizări, sobe, pardoseli, împrejmuiri, în majoritatea unităţilor şcolare.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/reparatii-si-modernizari-in-scoli