Trei întâlniri pe tema „Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007”

Sibiu - 22 iulie 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Un pas important în derularea proiectelor pentru 2007 va fi făcut vineri, 23 iulie, când Asociaţia invită la Primărie toate instituţiile şi asociaţiile interesate să depună proiectele pe care le-au gândit pentru 2007 pe formularul tip.

Asociaţia Sibiu - Capitală Culturală Europeană organizează în următoarele zile un şir de întâlniri pentru organizarea programului cultural pentru 2007.
Un pas important în derularea proiectelor pentru 2007 va fi făcut vineri, 23 iulie, când Asociaţia invită la Primărie toate instituţiile şi asociaţiile interesate să depună proiectele pe care le-au gândit pentru 2007 pe formularul tip, cu peste 60 de rubrici pentru identificarea proiectelor. „Sunt invitate instituţiile şi asociaţiile care au participat la prima şedinţă a Asociaţiei, cât şi altele. Chiar cei care au depus proiecte până acum sunt chemaţi să participe vineri, de la ora 12, în sala 100 a Primăriei, pentru a le redacta pe structura noului formular”, a arătat Marius Constantin, coordonatorul de program.
În urma discuţiilor cu echipa care coordonează programul Luxemburgului despre strategiile de comunicare reprezentanţii sibieni au căzut de acord să folosească un formular comun de înscriere a proiectelor. Acest formular va fi înmânat reprezentanţilor instituţiilor culturale în cadrul întâlnirii de vineri.
O a doua reuniune va avea loc luni, 26 iulie, de la ora 12, tot în sala 100 a Primăriei. Această întâlnire va aduce la masa discuţiilor conducătorii şi reprezentanţii instituţiilor de presă şi ai editurilor sibiene.
La cea de-a treia întâlnire, asociaţia invită, prin intermediul presei, pe toţi reprezentanţii turismului sibian care consideră că pot şi care doresc să fie parte în proiectul anului 2007. Reprezentanţii firmelor de turism sunt invitaţi să participe la întâlnirea de marţi, 27 iulie, de la ora 11, în sala 100 a Primăriei. Sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Asociaţiei Turismul Sibian, ai tuturor agenţiilor de turism, ai hotelurilor, pensiunilor, ai asociaţiilor şi ONG-urilor care au legătură cu turismul sibian, indiferent că fac sau nu parte din asociaţie.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-sibiu/trei-intalniri-pe-tema-sibiu-capitala-culturala-europeana-2007