CONTACTE ECONOMICE ŞI DONAŢIE DE 1 IUNIE

Cugir - 31 mai 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Domnul STAUCH VOLKER, vicepreşedinte al concernului Daimler-Chrysler şi cetăţean de onoare al oraşului Cugir, însoţit de o delegaţie din Germania, a efectuat în perioada 27-28 mai 2005, o vizită la Cugir, unde s-a întâlnit cu conducerea societăţii Star Transmission Cugir şi a Romarm Bucureşti, fiind discutate aspecte legate de extinderea activităţii acestei societăţi la Cugir.

Cu această ocazie delegaţia din Germania, a purtat discuţii şi cu Prefectul judeţului Alba Cosmin Covaciu şi cu Primarul oraşului Cugir Adrian Teban, analizându-se oportunităţile de dezvoltare economică a zonei şi s-a vizitat Grădiniţa nr.5, care este în curs de renovare, graţie parteneriatului dintre Primăria Cugir şi SC Star Transmission. Domnul STAUCH VOLKER a fost invitat de Primarul Cugirului să participe la inaugurarea grădiniţei, care va avea loc în luna septembrie, invitaţie care a fost acceptată cu multă plăcere.
Cu ocazia zilei de 1 Iunie- ziua internaţională a copilului, domnul STAUCH VOLKER, cetăţean de onoare al oraşului Cugir, a donat pentru grădiniţele din oraş, 600 de pachete cuprinzând cărţi de colorat, creioane colorate, tricouri şi şepcuţe.

Despre Primaria orasului Cugir

Primăria oraşului Cugir
tel: 0258-751001
fax: 0258-755394
Mircea Simu
Purtător de cuvânt
mobil: 0744-312728

primaria@primariacugir.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-orasului-cugir/contacte-economice-si-donatie-de-1-iunie