LA CUGIR SE ORGANIZEAZĂ FESTIVALUL BERII

Cugir - 11 august 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Consiliul Local al oraşului Cugir a aprobat marţi 10 august, în şedinţă extraordinară, propunerea Primarului Adrian Teban, de a se organiza în parteneriat cu Bergenbier, un Festival al berii.

Un motiv care a cântărit greu în adoptarea acestei hotărâri a fost faptul că foarte mulţi cugireni plecaţi în străinătate se află acum acasă. Astfel în perioada 20 – 23 august, în zona parcării din faţa Colegiului Naţional David Prodan, vor fi instalate standuri şi chioşcuri pentru vânzarea berii şi a micilor, precum şi o scenă cu toate dotările, unde vor evolua formaţii artistice.
Pe perioada desfăşurării festivalului, pe strada Victoriei, în zona de desfăşurare a manifestărilor, între str. Constructorului şi Doinei, circulaţia autovehicolelor va fi interzisă şi va fi deviată pe str. I.Creangă. Comercianţii care vor să participe vor trebui să plătească o taxă pentru ocuparea domeniului public de 50.000 lei/mp/zi.

Despre Primaria orasului Cugir

Primăria oraşului Cugir
tel/fax: 0258-751001
Mircea Simu