Primăria Târgu-Jiu investeşte în acest an peste 100 de miliarde de lei în străzi

Targu-Jiu - 10 martie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria Târgu-Jiu a demarat programul de reparaţii şi modernizare a străzilor din municipiu.

Primăria Târgu-Jiu investeşte în acest an peste 100 de miliarde de lei în străzi

Pentru anul 2004, la capitolul reparaţii şi modernizări străzi, Primăria Târgu-Jiu a prevăzut fonduri totale de 70 de miliarde lei. La acestea se adaugă 18 miliarde lei de la bugetul de stat, din taxa specială destinată drumurilor publice şi alte 18 miliarde lei fonduri PHARE, sumă obţinută pe baza unui program de reabilitare a străzii Ana Ipătescu. Primele operaţiuni vizează plombarea gropilor apărute pe timpul iernii, acţiune aflată în plină desfăşurare, după care se va trece efectiv la modernizarea a 20 de străzi şi executarea de reparaţii la alte 28 străzi, dintr-un total de 216 câte numără cartierele şi localităţile componente ale municipiului. Pentru balastarea a 14 străzi care nu vor putea fi modernizate în acest an s-au prevăzut alte 7 miliarde de lei. Un accent deosebit se va pune pe calitatea lucrărilor care se vor executa de către societăţile contractante.


Despre Primaria Targu-Jiu

Primăria are în vedere, de asemenea, obţinerea unor fonduri pe baza unor proiecte cu finanţare din alte surse decât bugetul local pentru realizarea unor drumuri care să închidă centura de ocolire a municipiului.

Constantin Creţan
primaria.targujiu@xnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-targu-jiu/primaria-targu-jiu-investeste-in-acest-an-peste-100-de-miliarde-de-lei-in-strazi