A inceput constructia la ansamblul Primavera - “Parcul cu Salcami” Ploiesti

Ploiesti - 22 septembrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

A inceput constructia pentru realizarea visului urban: Primavera „Parcul cu Salcami”. Compania imobiliara care a construit un zambet pe chipul locuitorilor, dezvolta pe strada Titeica un complex elegant de apartamente situat la doar 5 minute de centrul orasului, construit pentru a asigura viitorilor sai locatari tot confortul necesar vietii de la oras.

A inceput constructia la ansamblul  Primavera - “Parcul cu Salcami” Ploiesti

Stilul occidental si modernitatea sunt cuvinte cheie in designul de prima clasa propus de Primavera Group, care in prezent dezvolta proiecte imobiliare si in alte orase precum Brasov si Bucuresti. Veti profita de o comunitate sigura, de beneficiile unui spatiu comercial la indemana dumneavoastra, de un centru de fitness pentru intretinere fizica si mentala si nu in ultimul rand de un parc verde, unde va puteti petrece timpul de relaxare alaturi de familie.

Veti fi inconjurat de natura si stil, veti avea parte de toate avantajele confortului unei case menite sa va schimbe viata. „Parcul cu Salcami” isi asteapta locatarii cu portile deschise, iar primul pas pentru a afla cat ai multe despre investitia dumneavoastra este sa vizitati sediul Primavera, de pe strada Trei Ierarhi Nr. 2, sau sa accesati site-ul www.primavera.ro.

Noua dumneavoastra locuinta va asteapta!

Despre Primavera Group

Ideea Primavera a aparut din dorinta dezvoltatorilor de a implementa si in domeniul imobiliar din Romania stilul de viata occidental. Primavera a adus pietei romanesti un nou spirit. Constructiile de calitate, finisajele exclusive, designul modern si serviciile la standarde inalte reprezinta cartea de vizita Primavera.

Adresa: Str. Trei Ierarhi, nr. 2, Ploiesti
Telefon: 0244 / 529 262
Fax: 0244 / 529 265
www.primavera.ro