LA LEONARD DOROFTEI A VENIT PRIMAVARA

Ploiesti - 7 februarie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Indragitul sportiv Leonard Doroftei si-a achizitionat in avans un apartament in cartierul Primavera Parcul cu Salcami Ploiesti.

LA LEONARD DOROFTEI A VENIT PRIMAVARA

Zilele trecute, “Mosul”, asa cum este el alintat de catre romani, si-a facut aparitia la biroul de vanzari al proiectului Primavera in ideea de afla mai multe detalii despre noul cartier de locuinte care se va ridica anul acesta in nordul Ploiestiului. Desi initial vizita a fost una de informare, la sfarsitul intalnirii cu echipa de consilieri sportivul a considerat o investitie perfecta achizitionarea unuia dintre cele 400 de apartamente si a facut pe loc o rezervare. Apartamentul “norocos” este de 4 camere, utilat cu toate facilitatile, extrem de spatios si beneficiaza de o terasa care inconjoara locuinta propriu-zisa.

“Parcul cu Salcami Ploiesti” este doar unul dintre cele sapte proiecte imobiliare pe care Primavera Group le dezvolta pentru inceput in Romania, proiecte care vor acoperi necesitatile diferitelor categorii de public: de la cartiere rezidentiale de blocuri sau vile, pana la cladiri de birouri.

Cum Leonard Doroftei este renumit pentru preocuparea pe care o are pentru viitorul familiei sale, el a fost cucerit de grija celor care au proiectat cartierul de a impleti ideea de viata sanatoasa in mijlocul naturii cu facilitatile si confortul occidental.

Primavera Parcul cu Salcami va fi plin de verdeata si de spatii de joaca pentru copii, de care se vor bucura in siguranta toate familiile care vor alege sa traiasca aici.

Putem spune siguranta sporita acum, cand cei care vor locui aici il vor avea aproape pe cel ce este o legenda a boxului romanesc.

Despre Primavera Group

Ideea Primavera a aparut din dorinta dezvoltatorilor de a implementa si in domeniul imobiliar din Romania stilul de viata occidental. Primavera a adus pietei romanesti un nou spirit. Constructiile de calitate, finisajele exclusive, designul modern si serviciile la standarde inalte reprezinta cartea de vizita Primavera.

Adresa: Str. Trei Ierarhi, nr. 2, Ploiesti
Telefon: 0244 / 529 262
Fax: 0244 / 529 265
office@primavera.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primavera-group/la-leonard-doroftei-a-venit-primavara