Primavera aduce primavara in orasul Ploiesti

Ploiesti - 4 martie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Cu o floare nu se face primavara, dar se face cu Primavera Group. Asa ar putea suna titlul campaniei sustinute de grupul Primavera din Ploiesti, care va construi ansamblul rezidential din zona de nord a orasului.

Primavera aduce primavara in orasul Ploiesti

Intre 1 si 8 Martie, doamnele si domnisoarele care se vor plimba prin centrul orasului vor avea parte de surpriza placuta a unei flori de primavara daruite din partea companiei Primavera. Cartierul fiind construit la doar 5 minute de centrul Ploiestiului, membrii echipei au vrut sa impartaseasca din prospetimea noului adus acestui oras si locuitorilor sai.

Bulevardul, Omnia si bineinteles, parcul ceasului din fata Mallului vor fi tintele cadourilor parfumate si mereu incantatoare pentru sufletul femeilor. De asemenea, Leonard Doroftei, imaginea Primavera Group din Ploiesti, va imparti de Ziua Femeii in pub- ul sau din Ploiesti flori clientelor, fapt ce va fi pe placul multor dintre admiratoarele faimosului boxeor. Acestea si multe alte surprize le asteapta pe femeile din Ploiesti care vor frecventa barul Doroftei, inclusiv un concert hip- hop pe data de 5 martie.

Despre Primavera Group

Ideea Primavera a aparut din dorinta dezvoltatorilor de a implementa si in domeniul imobiliar din Romania stilul de viata occidental. Primavera a adus pietei romanesti un nou spirit. Constructiile de calitate, finisajele exclusive, designul modern si serviciile la standarde inalte reprezinta cartea de vizita Primavera.

Adresa: Str. Trei Ierarhi, nr. 2, Ploiesti
Telefon: 0244 / 529 262
Fax: 0244 / 529 265
office@primavera.org.ro