Primavera Group organizeaza cel mai mare concert al verii

Ploiesti - 19 iunie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Primavera Group organizeaza in orasul Ploiesti, pe data de 5 Iulie, un eveniment de proportii, unde toti orasenii se pot aduna cu mic cu mare, la o petrecere de neuitat cu Stefan Banica Jr., Andra si Nico.

Primavera Group organizeaza cel mai mare concert al verii

Concertul va avea loc cu ocazia lansarii celor doua proiecte ce s-au dezvoltat in interiorul orasului Ploiesti si anume « Parcul cu Salcami », ansamblu rezidential de locuinte si « Primavera Tower Ploiesti », cladire de birouri.

Evenimentul va fi animat de o multime de surprize atat pe placul celor mari, cat si pe placul celor mici. O multime de premii se vor imparti ploiestenilor care vor fi alaturi de Primavera intr-un eveniment de senzatie tinut in aer liber, la Sala Sporturilor « Olimpia ». Incepand cu orele 19:00, puteti asista la concursuri antrenante, urmand ca cei mai apreciati artisti ai momentului sa va incante cu hiturile pe care le stiti si le ascultati mereu. Concertul va culmina cu un spectaculos foc de artificii care va umple de sunet si culoare cerul.

Intrarea este libera pentru oricine doreste sa se distreze alaturi de Primavera Group in ziua de 5 Iulie, zi ce va ramane cu siguranta in mintea locuitorilor orasului Ploiesti pentru mult timp.

Despre Primavera Group

Ideea Primavera a aparut din dorinta dezvoltatorilor de a implementa si in domeniul imobiliar din Romania stilul de viata occidental. Primavera a adus pietei romanesti un nou spirit. Constructiile de calitate, finisajele exclusive, designul modern si serviciile la standarde inalte reprezinta cartea de vizita Primavera.

Adresa: Str. Trei Ierarhi, nr. 2, Ploiesti
Telefon: 0244 / 529 262
Fax: 0244 / 529 265
office@primavera.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primavera-group/primavera-group-organizeaza-cel-mai-mare-concert-al-verii