Primii pasi catre indeplinirea visului Primavera au fost facuti

Ploiesti - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Primavera Group a inceput sa dea contur proiectului „Parcul cu Salcami' din Ploiesti, primind fericiti si deja pregatiti permisul de constructie din partea Primariei.

Primii pasi catre indeplinirea visului Primavera au fost facuti

Se pare ca intr-o luna fundatia va fi gata, urmand constructia propriu-zisa. Toate acestea fiind finalizate, nu va mai dura mult pana cand oamenii isi vor putea vizita noua locuinta din „Parcul cu Salcami' si vor incepe sa isi faca planurile pentru o noua viata.

Cartierul se va dezvolta sub ochii oamenilor din Ploiesti, la doar 5 minute de centru, pe strada Titeica, unde se vor construi nu mai putin de 400 de apartamente pe care fericitii posesori le pot ocupa cel tarziu anul viitor. Primavera Group indeplineste, astfel, nevoia de extindere a pietei imobiliare printr-un proiect ambitios, bine gandit si destinat oamenilor dornici de a avea propria lor locuinta si de a trai intr-un cartier promitator pentru viitorul lor.

Despre Primavera Group

Ideea Primavera a aparut din dorinta dezvoltatorilor de a implementa si in domeniul imobiliar din Romania stilul de viata occidental. Primavera a adus pietei romanesti un nou spirit. Constructiile de calitate, finisajele exclusive, designul modern si serviciile la standarde inalte reprezinta cartea de vizita Primavera.

Adresa: Str. Trei Ierarhi, nr. 2, Ploiesti
Telefon: 0244 / 529 262
Fax: 0244 / 529 265
office@primavera.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primavera-group/primii-pasi-catre-indeplinirea-visului-primavera-au-fost-facuti