Lansare crema pentru ochi Revitol

Locul desfasurarii: www.revitol.ro

Organizator: Prime Advertising

Lansare crema pentru ochi Revitol

Crema Revitol pentru Ochi Rezolva Trei Probleme de Frumusete Deodata!
Revitol Crema pentru Ochi a fost creata intr-un laborator de varf din America specializat in produse impotriva ridurilor. Aceasta crema intensiva pentru ochi combate nu una ci TREI dintre cele mai grave probleme de frumusete…linii circulare de sub ochi, umflarea ochilor si ridurile.
Emolientii cremei Revitol pentru ochi si ingredientele sale naturale ajuta la contrabalansarea lipsei de hidratare si stoparea aparitiei ridurilor de sub ochi. Formula usoara, care nu este uleioasa se absoarbe rapid si lasa pielea neteda si supla. Printre ingrediente mentionam:
Niacinamida – un complex de vitamina B solubil in apa care mentine hidratarea pielii.
Bisabolol – un ingredient derivat din Chamomile care odihneste si calmeaza pielea iritata; reducand astfel impresia de ochi umflati.
Chrysin - un flavonoid care ajuta la reducerea aspectului de piele pigmentata in exces cauzata de deteriorarea hemoglobinei.
N-Hydroxycicinimida - reduce aspectul pigmentari si astfel ridurile circulare.Alexandra
0749027324

Despre PRIME ADVERTISING

Echipa SC Prime Advertising SRL este formata din medici, economisti, informaticieni si personal de vanzari, care impreuna incearca sa va ofere cele mai bune sfaturi si conditii pentru a comanda si folosi unele din cele mai bune produse pentru viata sexuala , marirea penisului , ejaculare precoce , erectii puternice, marirea sanilor , calitatea spermei, infertilitate, incontinenta urinara, ingrijire cosmetica faciala si corporala , epilare definitiva , slabire naturala, curatirea colonului.

Participare: Intrare libera