Prime Dash, acceptat de Microsoft în cadrul unui program de accelerare pentru FinTech-uri

Oradea - 9 iunie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Tehnologie

Prime Dash a fost selectat de Microsoft pentru a deveni membru al unui program de accelerare dedicat creșterii FinTech-urilor B2B la nivel național și global.

 „Suntem încântați să fim selectati ca parteneri în acest program iar oportunitatile de scalare globală cu Microsoft sunt o validare a muncii întregii echipe! Misiunea noastră este de a sprijini institutiile bancare și companiile în procesul de transformare digitală și sunt încrezător că acest parteneriat va contribui semnificativ la realizarea acestui deziderat. Beneficiile și valoarea imensă aduse de această acceptare vor fi un foarte bun catalizator pentru dezvoltarea companiei.” 

Cătălin Rus, COO și cofondator Prime Dash

Prime Dash, un FinTech care a dezvoltat un ecosistem de soluții financiare pentru companii și instituțiifinanciare, anunță parteneriatul cu Microsoft și listarea pe Azure Marketplace. Participarea la acest program, conceput pentru FinTech-uri cu potențial ridicat, facilitează o creștere accelerată pentru companie și totodată, creează oportunitatea pentru o mai mare implicare în susținerea procesului de digitalizare al institutiilor financiare si al companiilor.

 

În calitate de membru al programului de accelerare , compania intra într-o nouă etapă, având acces la rețeaua globală de clienți atât institutii financiare cât și corporate și parteneri Microsoft prin listarea în Azure Marketplace, dar și la activități de vânzare comune prin programul Microsoft Co-Sell. În același timp, Prime Dash va beneficia de acces la tehnologii de ultimă generație, cum ar fi Microsoft Azure, asigurând astfel un nivel ridicat de reziliență, agilitate și securitate a datelor, dar și de suport pentru dezvoltare și mentorat. Aceasta creează oportunitatea de a face ecosistemul Prime Dash disponibil prin intermediul a peste 90.000 de furnizori de soluții cloud în peste 140 de zone geografice la nivel mondial.

 

Prin folosirea unor algoritmi originali de AI și ML, Prime Dash oferă soluții de Business Intelligence destinate atât companiilor, cât și instituțiilor financiare, formând un ecosistem inteligent. Pentru sectorul financiar, acest ecosistem optimizează procesele critice, crește eficiența operațională și permite gestionarea proactivă a riscurilor. Pentru companii, Prime Dash oferă o soluție de Business Intelligence accesibilă, care transformă datele contabile în informații utile în procesul decizional, fiind un instrument de creștere a profitabilității și un consultant financiar digital.

Despre Prime Dash

Soluțiile create de Prime Dash vizează sprijinirea companiilor și a sectorului financiar în procesul de transformare digitală. O serie de algoritmi originali, controlați de ML și AI constituie baza ecosistemului Prime Dash, structură care permite procesarea automată a volumelor mari de date pentru a crește eficiența operațională, face posibilă analiza și raportarea financiară continuă și managementul proactiv al riscului.

Valoarea unică adusă de produsele Prime Dash constă în modul în care acestea comunică între ele, rezultatul fiind o situație în care ambele părți au de câștigat. Pentru IMM-uri, Prime Dash este un instrument de creștere a profitabilității și un consultant financiar virtual. Pentru o instituție financiară, Prime Dash este o soluție care permite monitorizarea continuă a clientului, eliminând o mare parte a riscurilor asociate operațiunilor de creditare și menținând un grad de protecție în colaborare.