Prime Dash și Chi-X Digital Assets (CXDA) fac echipă pentru a revoluționa peisajul creditării IMM-urilor din Orientul Mijlociu și Africa.

Oradea - 11 ianuarie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, IT&C

Pregătește-te pentru o colaborare care schimbă jocul, în timp ce Prime Dash și Chi-X Digital Assets (CXDA) fac echipă pentru a revoluționa peisajul creditării IMM-urilor din Orientul Mijlociu și Africa.

Echipa Prime Dash si CXDA

Echipa Prime Dash si CXDA

Pregătește-te pentru o colaborare care schimbă jocul, în timp ce Prime Dash și Chi-X Digital Assets (CXDA) fac echipă pentru a revoluționa peisajul creditării IMM-urilor din Orientul Mijlociu și Africa.

Având JC Flowers & CO ca principal acționar, CXDA își aduce experiența în tehnologia blockchain și tokenizare, în timp ce Prime Dash aduce tehnologiile sale de ultimă oră AI și ML pentru a facilita luarea deciziilor financiare în timp real.

Împreună, cele două companii vor dezvolta și demonstra o platformă de creditare pentru IMM-uri viabilă din punct de vedere comercial pentru GCC (Consiliul de Cooperare din Golf), care oferă o abordare inovatoare a creditării pentru IMM-uri, permițând creditarea optima si  reducând în același timp riscul.

„Prin parteneriatul cu Chi-X Digital Assets, aducem un nou nivel de eficiență și securitate procesului de creditare pentru băncile din GCC și nu numai. Expertiza noastră în finanțe, tehnologie și ingineria profitului va oferi soluții de creditare standard în industrie, care minimiza  riscurile în timp ce maximiza rentabilitatea băncilor”, spune Madou Sylla, CEO Prime Dash.

Cu instrumentul său Decision Maker, Prime Dash permite băncilor să înțeleagă și să interpreteze mai bine datele financiare ale clienților lor, făcând procesul de creditare fără probleme și mai profitabil pe termen lung.

Lina Hediah, COO al CXDA, adaugă: „CXDA continuă să-și sporească platforma de creditare pentru IMM-uri cu instrumente și soluții de ultimă generație, permițând o experiență și un rezultat fără probleme participanților platformei și comunității. Parteneriatul Prime Dash este o etapă importantă pentru atingerea acestui obiectiv.”

Despre CXDA:

CXDA, cu birouri în Londra și Dubai, oferă o platformă de creditare standard pentru IMM-urile din Orientul Mijlociu și Africa, menită să reducă decalajul dintre cerințele de creștere ale IMM-urilor și provocările de acces la finanțare. Prime Dash, cu tehnologia sa, permite instituțiilor financiare să răspundă nevoilor clienților lor de capital de lucru într-un proces transparent, eficient și rapid.

Acest parteneriat este setat să aducă un nou nivel de eficiență și securitate în procesul de creditare pentru băncile din CCG și nu numai, și să ofere IMM-urilor acces la soluții financiare atât de necesare.

Despre Prime Dash: o putere fintech care zguduie industria cu tehnologiile sale de ultimă oră AI și ML. Această companie în creștere rapidă revoluționează procesul de luare a deciziilor financiare în timp real, oferind instituțiilor financiare și partenerilor acestora produse de credit hiperpersonalizate, care sunt contextuale, conectate și continue.

Cu Prime Dash, totul este despre relația simbiotică dintre oameni și mașini - tehnologia companiei permite stabilirea acestei relații pentru a genera rezultate optime pentru orice portofoliu de IMM-uri. Instituțiile financiare care folosesc soluțiile Prime Dash pot răspunde acum nevoii clienților lor de capital de lucru într-un proces transparent, eficient și rapid.

Forța motrica din spatele Prime Dash este echipa sa management senior, formată din foști consultanți de management cu zeci de ani de experiență în finanțe,tehnologie și o expertiză solidă în ingineria profitului. Acești lideri din industrie au ajutat afacerile să se dezvolte, să obțină profiturile la care se așteaptă și să atingă noi culmi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prime-dash4/prime-dash-si-chi-x-digital-assets-cxda-fac-echipa-pentru-a-revolutiona-peisajul-creditarii-imm-urilor-din-orientul-mijlociu-si-africa