Prime Expert Total


Descrierea companiei Prime Expert Total

Despre ESET

Inca din 1992, ESET este furnizor global de solutii software pentru securitate informatica, adresate atat utilizatorilor individuali cat si companiilor (indiferent de dimensiune). Plecand de la dimensiunile unei afaceri de familie, ESET a evoluat in liderul detectiei proactive a continutului malware si se afla in prima linie a celor care combat amenintarile cibernetice emergente. Solutiile sale blazon - ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, bazate pe motorul de scanare multiplu premiat ThreatSense® sunt alese cu incredere de milioane de utilizatori pentru a le proteja computerele impotriva continutului malware propagat prin internet: virusi, viermi, adware, spyware, phishing, rootkits.
ESET are sedii in Bratislava-Slovacia, San Diego-USA, Bristol-Marea Britanie, Buenos Aires-Argentina, Praga-Cehia si este reprezentata global in peste 160 de tari. In 2008, ESET a inaugurat un nou centru de dezvoltare in Cracovia-Polonia fiind clasificata de catre Deloitte Technology Fast 500 drept una din companiile cu rata cea mai mare de crestere din regiunea EMEA.
Despre Axel Soft IT Group
In Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a carei retea de parteneri distribuie solutiile ESET la nivel national. Axel Soft IT Group asigura pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri suplimentare.
Informatii complete despre solutiile oferite de ESET in Romania pot fi gasite la adresele: www.axelsoft.ro si

Comunicate Prime Expert Total :

Vezi toate comunicatele companiei Prime Expert Total.