Inregistrarea in timp real, posibila datorita vitezei mari de transfer

BUCURESTI - 30 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Card flash class 6 de 32GB de la Verbatim
Bucuresti, 30 Martie– Noul card flash class 6 SDHC de la Verbatim cu o capacitate de 32GB permite înregistrarea în timp real direct pe card cu o viteză minimă garantată la scriere şi la citire de 6MB/sec, transformând acest model într-unul ideal pentru fotografia digitală. Cardul SDHC 32GB este disponibil în magazine.

“Cu ajutorul celui mai recent şi mai performant card SDHC cu o capacitate de 32 GB, Verbatim îşi extinde gama de produse flash pentru a face faţă cererii în creştere pentru carduri de mare capacitate şi cu timpi de copiere mici,” a declarat Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash and USB Memory Verbatim EUMEA.
Noul card flash aparţinei clasei de viteză 6, cea mai înaltă clasă disponibilă. Deţine spaţiu de stocare suficient pentru peste 10.000 de imagini JPEG la o rezoluţie de 10-megapixeli sau 4 ore de înregistrare video cu ajutorul unei camere HD la rezoluţie maximă. “Acest lucru înseamnă că produsul nu este potrivit doar pentru fotografia digitală şi fotografii în lanţ ci şi pentru filmări video realizate cu ajutorul celor mai recente camere HD, ” a adăugat Kaiser.

Fotografiile pot fi găsite la:

Despre Prime Expert Total

Despre Verbatim

Începând cu 1969, Verbatim a conturat şi a dezvoltat tehnologia de stocare a datelor – de la Floppy Disk-uri şi medii de stocare Magneto-Optice, CD-uri şi DVD-uri până la cele mai recente formate High Definition Blu-ray. Mai mult, Verbatim oferă produse de calitate în domeniile dispozitivelor portabile USB, Card-uri de memorie flash şi hard disk-uri externe, dar şi o mare varietate de accesorii pentru PC. Verbatim este parte a Mitsubishi Chemical Group şi beneficiază de un department excepţional de cercetare şi dezvoltare. Cu ajutorul acestor inovaţii, Verbatim a jucat un rol cheie în conturarea pieţei mediilor de stocare. Controalele de calitate ultra-stricte desfăţurate în timpul procesului de fabricaţie, asigură calitatea produselor Verbatim, câştigătoare în numeroase teste comparative internaţionale. Compania este lider pe piaţa europeană a mediilor optice. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.verbatim-europe.com.

Prime Expert
office@primeexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prime-expert-total/inregistrarea-in-timp-real-posibila-datorita-vitezei-mari-de-transfer