Lansarea solutiilor de securitate ESET in limba romana

BUCURESTI - 4 mai 2009

Comunicat tip General in IT&C

COMUNICAT DE PRESA
Bucuresti, 4 mai 2009

Solutiile de securitate ESET sunt de astazi complet localizate
BUCURESTI – 4 mai, 2009 – ESET, lider in protectia proactiva oferita PC-urilor, serverelor, si altor sisteme informatice, a anuntat astazi lansarea versiunilor complet localizate in limba romana ale solutiilor anti-malware ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4, versiuni destinate atat consumatorilor finali cat si mediului business. Aceste versiuni construiesc pe fundamentul ESET ThreatSense®, tehnologia proactiva pentru detectia virusilor si continutului malware, adaugand 20 de noi functionalitati care imbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, imbunatatind totodata managementul solutiei. Cea mai noua generatie continua traditia ESET de oferire a unui nivelul maxim de securitate, pastrand operarea rapida si transparenta cu un nivel minim de incarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor.

Mai mult de 70 de milioane de utilizatori din mediul privat sau business au incredere in protectia pe care ESET o ofera proactiv in fata amenintarilor provenite din Internet. Noile solutii continua sa ofere protectie maxima simultan cu un consum minim de resurse hardware, oferind cresterea eficientei si scaderea costului total de posesie.

Simultan cu lansarea versiunilor complet localizate in limba romana, ESET a anuntat astazi lansarea noului instrument de diagnostic ESET SysInspector, disponibil pentru descarcare separat de solutiile de securitate.

Noul instrument de analiza si diagnoza lansat astazi, deja integrat in ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4, descopera rapid rootkit-urile ascunse si periculoase fara a fi efectuata o scanare completa a sistemului. Poate de asemenea depista modificarile ascunse facute asupra sistemului de operare, browser-ului web, registrilor si aplicatiilor. Rezultatele scanarii sunt standardizate si pot fi analizate de personalul IT, marind astfel viteza cu care continutul malware este identificat si inlaturat. In plus este oferita o noua functionalitate sub forma unui script special conceput sa ajute departamentele service. Utilizatorii pot alege sa trimita log-ul rezultat in urma analizei efectuate cu ESET SysInspector direct catre specialistii ESET care asigura suport tehnic sau catre personalul IT din propria companie.

Despre Prime Expert Total

Despre ESET

Fondata in 1992, compania ESET este furnizor global de solutii de securitate adaptate atat utilizatorului final cat si companiilor, indiferent de dimensiune. ESET este lider de piata in detectia proactiva a continutului malware. Multumita tehnologiei ThreatSense.Net®, ESET este capabil sa colecteze, pe baza de voluntariat, date de la utilizatorii din intreaga lume, ceea ce ii permite sa reactioneze flexibil in fata amenintarilor aflata in continua expansiune. Produsul antivirus pe care il ofera, ESET NOD32 Antivirus, a fost clasificat drept cea mai buna solutie antivirus la nivel mondial in 2006 si 2007 de catre laboratoarele de testare independente AV-Comparatives. ESET are sedii in Bratislava-Slovacia, San Diego-USA, Bristol-Marea Britanie, Buenos Aires-Argentina, Praga-Cehia si este reprezentata global in peste 160 de tari. In 2008, ESET a inaugurat un nou centru de dezvoltare in Cracovia-Polonia fiind clasificata de catre Deloitte Technology Fast 500 drept una din companiile cu rata cea mai mare de crestere din regiunea EMEA.

Despre Axel Soft IT Group

In Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a carei retea de parteneri distribuie solutiile ESET la nivel national. Axel Soft IT Group asigura pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri suplimentare.
Informatii complete despre solutiile oferite de ESET in Romania pot fi gasite la adresele: www.axelsoft.ro si www.eset.ro.

Prime Expert

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prime-expert-total/lansarea-solutiilor-de-securitate-eset-in-limba-romana