Verbatim te invita la vanatoare de mousi

BUCURESTI - 27 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Patru noi mauși laser

Bucureşti, 27 Aprilie 2009 – Primăvara nu aduce numai ciripitul păsărilor, ci și patru noi mauși de la Verbatim. Acasă sau în mișcare, maușii garantează un control precis, o senzație plăcută la atingere, un design ergonomic și posibilitatea de a personaliza setările. Toate cele patru modele sunt disponibile în magazine chiar din acest moment: Wireless Laser Notebook Mouse, Wireless Bluetooth Laser Notebook Mouse, Wireless Laser Desktop Mouse cu Re-Charging Docking Station, și Laser Desktop Mouse.

Wireless Laser Notebook Mouse
Wireless Laser Notebook Mouse este creat special pentru a fi folosit împreună cu un laptop, fie că te afli acasă sau în mișcare. Receptorul USB poate fi conectat foarte comod pe partea inferioară a mausului pentru a preveni pierderea sa pe parcursul transportului. Asemănător celorlalte trei modele Verbatim lansate, Wireless Laser Notebook Mouse dispune de posibilitatea de a alege dintre trei niveluri de sensibilitate a senzorului (până la 1,600 dpi), precum și trei butoane care pot fi programate pentru a activa funcțiile tale favorite printr-un singur click. Fie că preferi un control foarte precis al cursorului în timpul editării foto sau vrei mobilitate maximă în jocuri, poți alege exact sensibilitatea cursorului de care ai nevoie: 800, 1200 sau 1600 dpi. În momentul în care mausul este alimentat cu baterii, butonul ce indică viteza senzorului devine iluminat. Sunt disponibile trei posibilități de iluminare:
Luminos: 1,600 dpi
Difuz: 1,200 dpi
Neiluminat: 800 dpi

Wireless Bluetooth® Laser Notebook Mouse
Bluetooth Laser Notebook Mouse a fost creat pentru a fi utilizat împreună cu MacBook-uri sau alte laptop-uri, iar grație tehnologiei Bluetooth, este ideal pentru utilizatorii mobili. Conexiunea Bluetooth spre PC sau laptop se realizează foarte rapid, permițând editarea foto la nivel de pixel sau mișcări fulgerătoare în jocuri. Bluetooth Laser Notebook Mouse deține posibilitatea de setare a sensibilității senzorului, permițându-ți să controlezi viteza cursorului printr-o simplă apăsare de buton.


Wireless Laser Desktop Mouse cu Docking Station
Modelul Wireless Laser Desktop Mouse de la Verbatim este echipat cu o capodoperă tehnologică ce permite mișcări precise, grație senzorului laser de înaltă rezoluție. Docking station-ul inclus în pachetul Wireless Laser Desktop Mouse folosește ca stație de încărcare, eliminând nevoia folosirii bateriiilor și economisind bani. Odată conectat prin portul USB, mausul este imediat gata de utilizare, iar datorită design-ului său ergonomic și senzorului laser de înaltă rezoluție, oferă mișcări de precizie pentru orice aplicație.

Laser Desktop Mouse
Laser Desktop Mouse este creat pentru a oferi confort și ușurință în utilizare extremă. Textura ce acoperă suprafața asigură o prindere perfectă iar cele trei butoane programabile permit efectuarea funcțiilor cheie printr-un simplu click. Rotița de scroll poate de asemenea fi folosită ca buton, înclinarea sa spre laterale acționând alte două funcţii. O singură atingere este sufcientă pentru a schimba viteza lui Laser Desktop Mouse astfel încât să se potrivească nevoilor utilizatorului.

Toți maușii sunt însoțiți de câte un CD cu software și un Quick Start Guide.

Fotografiile pot fi găsite la:
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_BluetoothLaserNotebookMouse.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_BluetoothLaserNotebookMouse_packed.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_LaserDesktopMouse_flat.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_LaserDesktopMouse.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_WirelessLaserNotebookMouse_angled.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_WirelessRechargeableLaserMouse_angled.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_WirelessRechargeableLaserMouse_unpacked.jpg

Despre Prime Expert Total

Despre Verbatim

Începând cu 1969, Verbatim a conturat şi a dezvoltat tehnologia de stocare a datelor – de la Floppy Disk-uri şi medii de stocare Magneto-Optice, CD-uri şi DVD-uri până la cele mai recente formate High Definition Blu-ray. Mai mult, Verbatim oferă produse de calitate în domeniile dispozitivelor portabile USB, Card-uri de memorie flash, SSD-uri şi hard disk-uri externe, dar şi o mare varietate de accesorii pentru PC. Verbatim este parte a Mitsubishi Chemical Group şi beneficiază de un department excepţional de cercetare şi dezvoltare. Cu ajutorul acestor inovaţii, Verbatim a jucat un rol cheie în conturarea pieţei mediilor de stocare. Controalele de calitate ultra-stricte desfăţurate în timpul procesului de fabricaţie, asigură calitatea produselor Verbatim, câştigătoare în numeroase teste comparative internaţionale. Compania este lider pe piaţa europeană a mediilor optice. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.verbatim-europe.com.

Prime Expert
office@primeexpert.ro