Mercedes-Benz Citan şi Bilancia îţi pun afacerea pe roate

Corbeanca - 24 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Campania “Mercedes-Benz Citan şi Bilancia - Îţi punem afacerea pe roate” se desfăşoară în perioada 15 martie - 30 mai 2013 şi se adresează tuturor clienţilor Bilancia din zona Bucureştiului şi împrejurimi, care vor beneficia de transportul gratuit al echipamentelor şi accesoriilor comandate.

Mercedes-Benz Citan şi Bilancia îţi pun afacerea pe roate

 În cadrul campaniei din acest an, clienţii Bilancia vor putea intra în contact cu noul Mercedes-Benz Citan la sediul companiei din comuna Corbeanca.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Bilancia Exim vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor de a primi la timp produsele comandate pentru eficientizarea activităţii acestora, prin transportul de marfă în condiţii optime şi de siguranţă.

Mercedes-Benz Citan este un autovehicul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, cu performanţe uimitoare şi un consum foarte mic, precum şi pentru transportul de persoane. În ciuda dimensiunilor sale compacte, noul Citan are o capacitate cu adevărat uimitoare. Compartimentul pentru încărcătură măsoară 1.36 m, 1.75 m sau 2.13 m lungime (Citan Compact, Lung, Extra Lung). Volumele corespunzătoare sunt 2.4 m³, 3.1 m³ sau 3,8 m³. În funcţie de varianta de lungime şi greutate, sarcina utilă este de aproximativ 500 kg (Citan Compact), 650 kg (Lung) sau 800 kg (Lung îmbunătăţit, Lung Extra).