Farmacie.ro - aduce farmaciile mai aproape de tine

BUCURESTI - 3 martie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

PrimeSpace adauga in portofoliul sau portalul Farmacie.ro, un proiect complex, destinat atat pacientilor aflati in cautarea unor detalii despre farmacii sau produse farmaceutice, cat si farmacistilor si companiilor care activeaza in domeniu.

Farmacie.ro - aduce farmaciile mai aproape de tine

Farmacie.ro, cel de-al doilea proiect cu profil medical din suita proiectelor PrimeSpace, dupa Dentist.ro, este disponibil din luna martie si pune la dispozitia utilizatorilor sai o serie de facilitati concepute sa raspunda cerintelor fiecarei categorii de vizitatori.

Portalul le ofera pacientilor, gratuit, accesul la baza de date a farmaciilor din Romania si posibilitatea localizarii pe harta a celor din Bucuresti si Timisoara. Vizitatorii pot identifica si localiza farmaciile in functie de facilitatile deosebite oferite de acestea, asa cum ar fi eliberarea de retete gratuite si compensate, comercializarea unor preparate proprii si produse parafarmaceutice, precum si disponibilitatea executarii unor analize medicale gratuite.

Farmacistii sau reprezentantii companiilor din industria farmaceutica au posibilitatea de a scoate in evidenta serviciile si produsele oferite, prin intermediul unor modalitati de promovare variate. Accesul la o platforma de recrutare online, utilizarea unei adrese de e-mail de forma nume@farmacie.ro si a unui subdomeniu internet de tipul nume.farmacie.ro, posibilitatea contactarii farmaciei sau companiei, direct de pe Farmacie.ro, precum si cea a publicarii unor articole de specialitate, intr-o sectiune dedicata, sunt doar cateva dintre facilitatile puse la dispozitie de Farmacie.ro

“Farmacie.ro urmeaza modelul celorlalte proiecte si incearca sa apropie nevoia de informare a pacientilor de nevoia farmaciilor de a fi vizibile in randul acestora. Astfel, farmacistii le pot aduce la cunostinta pacientilor facilitatile de care dispune farmacia, modul in care pot fi contactati, precum si o serie de informatii cu privire la afectiuni si tratamente”, a declarat Catalin Dragoi, managerul PrimeSpace.ro.

Mai multe detalii pot fi gasite accesand www.farmacie.ro

Si prin acest proiect, ca si prin cele anterioare: Dentist.ro si Notar.ro, PrimeSpace incurajeaza descentralizarea portalurilor din spatiul online romanesc in vederea facilitarii accesului utilizatorilor la informatiile si serviciile de care au nevoie.

Despre PrimeSpace.ro

PrimeSpace.ro administreaza dezvoltarea unei suite de proiecte in spatiul online .ro. Prioritatile pe care compania le are in vedere in dezvoltarea proiectelor sale sunt: usurinta in utilizare, orientarea catre o anumita nisa, optimizarea pentru motoarele de cautare pentru a permite persoanelor interesate accesarea cat mai rapida a site-ului ce le va oferi informatiile necesare.

Maria Parvuleasa
-------------------------------------
PR Coordinator
PrimeSpace.ro
+4031.405.02.54
Calea Calarasilor 67, Bucuresti
----------------------------------------


info@farmacie.ro