Studiu cu tematica stomatologica efectuat in cabinete stomatologice din Bucuresti

BUCURESTI - 27 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Dentist.ro, puntea de legatura intre specialistii in medicina dentara si pacienti, desfasoara in perioada 16 noiembrie – 14 decembrie 2009, cu sprijinul Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice (UNAS), un studiu cu tematica stomatologica, efectuat in cabinetele stomatologice din Bucuresti. Acest studiu analizeaza obiceiurile de igiena orala ale populatiei, frecventa cu care consulta un medic stomatolog, problemele cu care se prezinta la medic precum si sursele de unde se informeaza cu privire la sanatatea orala.

Studiu cu tematica stomatologica  efectuat in cabinete stomatologice din Bucuresti

Proiectul isi propune sa creasca gradul de incredere a publicului in medicii dentisti, constientizarea importantei unei igiene orale cat mai bune, stimularea pentru o informare continua asupra sanatatii orale. Partenerii nostri vor putea utiliza concluziile studiului in vederea imbunatatirii serviciilor si metodelor de informare si de educare a pacientilor lor.

Studiul cu tematica stomatologica se desfasoara prin aplicarea unor chestionare in cabinetele si companiile stomatologice participante, din Bucuresti. Chestionarele vor fi interpretate, iar concluziile vor fi folosite in activitatile de promovare a sanatatii orale a populatiei. Rezultatele studiului vor fi distribuite catre clinicile stomatologice implicate, catre respondentii chestionarului, catre mass-media si catre alte institutii, pentru imbunatatirea programelor de informare si a serviciilor catre pacienti.

Mai multe informatii despre studiul desfasurat puteti gasi la www.dentist.ro, iar chestionarul se poate completa si online la www.dentist.ro/sondaj-dentist.

Despre PrimeSpace.ro

Dentist.ro este un proiect adresat pacientilor, medicilor dentisti si companiilor ce activeaza in domeniul medicinei dentare. Lansat la sfârsitul anului 2008, conceptul contine o serie de articole de specialitate pentru pacientii interesati de sanatatea orala, o baza de date a cabinetelor stomatologice din România, o platforma de recrutare online a dentistilor, asistentilor si tehnicienilor dentari si mai multe modalitati de promovare a cabinetelor si companiilor. Dentist.ro, face parte, alaturi de Farmacie.ro, Notar.ro si Ambasada.ro din reteaua de proiecte PrimeSpace.

PrimeSpace administreaza dezvoltarea unei suite de proiecte in spatiul online .ro. Prioritatile pe care compania le are in vedere in dezvoltarea proiectelor sale sunt: usurinta in utilizare, orientarea catre o anumita nisa, optimizarea pentru motoarele de cautare pentru a permite persoanelor interesate accesarea cat mai rapida a site-ului ce le va oferi informatiile de care au nevoie.

Simona Stoica
PR Coordinator Dentist.ro
Calea Calarasilor nr. 67, Sector 3, Bucuresti
+4021.321.71.91
info@dentist.ro