A venit iarna, hai la derdelus!

Satu Mare - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail

Printre bucuriile iernii se afla si datul cu sania, o mare bucurie pentru copii dar si pentru parinti.

Saniute pentru copii de la primulzambet.ro

Saniute pentru copii de la primulzambet.ro

 Neaua peste tot s-a pus, // A venit iarna draguta, // Hai copii, pe deal in sus // Sa ne dam cu saniuta. 

George Cosbuc - Saniuta

Cine nu-si aduce aminte de aventurile iernii in zapada cu sania cand fie ca ne-au tras parintii fie ca ne-am dat singuri. Aceste amintiri sunt unice in viaţa si au un loc special in inima noastra. Noi, ca parinti si bunici, avem datoria de a transmite bucuriile copilariei noastre  copiilor si nepotilor nostri.

Asteptam iarna, nu stim cand vine, cat ramane, si cand pleaca. Este indicat sa ne pregatim din timp. De aceea avem nevoie de o sanie  sau un alt mijloc de alunecat pe zapada.

Pentru a va usura alegerea, va invitam sa vizitati magazinul online primulzambet.ro, unde gasiti o gama larga de produse destinate distractiei pe zapada incepand de la saniute pentru copii pana la snowborduri sau schiuri. Din oferta noastra amintim: sanii clasice, sanii de 2 persoane, boburi, saniute gonflabile, diferite placi si discuri pentru alunecat pe zapada, planse foam derdelus, minischiuri etc., unele dintre ele avand si frana pentru a putea opri in conditii de siguranta sau chiar pentru efectuarea virajelor.

Toate aceste produse sunt fabricate de firme recunoscute pe plan international: Hamax, Tako si Kimet. Designul special a acestor saniute ofera confortul maxim in timp ce copilul Dumneavoastra aluneca pe partie! In afara de rezistenta, aceste sanii sunt usoare si  pot fi urcate cu usurinta pe partie pentru a relua distractia cat mai repede posibil!

La noi aveti posibilitatea de a cumpara prin card bancar sau chiar in rate. Dumneavoastra trebuie doar sa alegeţi saniuta potrivita, de restul ne ocupam noi. Vizitaţi magazinul nostru online, unde veti gasi descriere detaliata despre fiecare produs in parte. La noi mai gasiti carucioare pentru copii, scaune auto copii, patuturi din lemn pentru copii, o varietate mare de jucarii, mobilier pentru camera bebelusului si o multitudine de alte articole de care aveti nevoie pentru a asigura o dezvoltare armonioasa a copilului dumneavoastra.

Va dorim o iarna plina de bucurii si aventuri cu sania aleasa!   

Despre Primul Zambet

Magazinul online www.primulzambet.ro se adreseaza in special parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc sa faca o bucurie oricarui copil.