Castiga un carucior tip umbrela X-lander XS de pe primulzambet.ro

Satu Mare - 20 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Live site

Magazinul online primulzambet.ro v-a pregatit un nou concurs cu premii. De data aceasta aveti sansa de a castiga un carucior tip umbrela marca X-lander XS.

Concurs Facebook - Primul Zambet

Concurs Facebook - Primul Zambet

O noutate este faptul ca pe parcursul campaniei aveti sansa de a castiga saptamanal si un deviator de centura de siguranta auto pentru gravide marca First Smile. Concursul  cu premiu se desfasoara intre 20 august si 20 septembrie 2013, pe platforma jocului de pe facebook.com/primulzambet.ro, pe aplicatia Sweeptakers. Pentru a participa accesati linkul de mai jos, si urmariti pasii necesare pentru participare.

https://www.facebook.com/primulzambet.ro/app_200328890006489

Sansele Dvs. de castig se maresc daca va invitati si prietenii, intr-un numar total de 3 persoane. Extragerea castigatorului caruciorului x-lander XS va avea loc in data de 21 septembrie 2013, iar extragerile saptamanale pentru deviatorul centurii de siguranta pentru gravide, vor avea loc in datele de 29 august a.c. respectiv 5-12-19 septembrie 2013.

Despre premii

Caruciorul XS se pliaza tip umbrela, este foarte compact, foarte util atat in oras cat si atunci cand calatoriti si cu avionul. Spatiul mic pe care il ocupa, greutatea foarte mica si sistemul usor de pliere ofera o mai mare libertate de miscare atunci cand trebuie sa calatoriti cu copilul. Iata cateva date tehnice despre carucior:-    carucior cu 4 roti-    cadru usor si stabil din aliaj-    sistem usor de pliere-    sistem de fixare la pliere-    roti frontale pivotante 360 de grade-    rotile frontale sunt detasabile-    suport pentru picioare reglabil-    bara de protectie detasabila-    centura de siguranta in 5 puncte-    cos spatios pentru cumparaturi

Deviatorul centurii de siguranta First Smile este un ajutor de repozitionare a centurii de siguranta auto ceea ce face posibil ca centura de siguranta sa fie deviata sub burtica, astfel conferind un confort atat gravidei cat si  fatului. Acest tip de protectie este unicul agreat de catre gravide si in acelasi timp brevetat de organe de specialitate in siguranta traficului. 

Acest kit este conceput pentru gravidele care doresc sa ofere protectie  fatului in timpul condusului. Specialistii recomanda folosirea unui deviator centura de siguranta inca din primele luni, chiar din a 5-a saptamana. Testele efectuate au dovedit clar ca folosirea corecta a deviatorului centurii de siguranta protejeaza si fatul, prin faptul ca la un accident usor persoana aflata in autoturism este supusa unei forte echivalenta cu sute de kilograme, iar  prin folosirea kitului centura de siguranta ce ocoleste burtica, practic aceasta este exceptata de aceasta forta. Aproape aceeasi forta se manifesta si in timpul unei franari bruste. Folosirea deviatorului centurii de siguranta First Smile este indicata si gravidelor care se afla intr-un autoturism in calitate de pasager.

Va dorim BAFTA la concurs!

Despre Primul Zambet

Magazinul online www.primulzambet.ro se adreseaza in special parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc sa faca o bucurie oricarui copil.