Produs inovativ pentru gravide – deviator centura de siguranta First Smile

Satu Mare - 24 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Cum sa procedezi ca sa oferi aceeasi protectie atat gravidei cat si fatului, dar in acelasi timp sa le oferi un confort sporit ambilor?

Deviator centura de siguranta pentru gravide - First Smile

Deviator centura de siguranta pentru gravide - First Smile

Majoritatea femeilor gravide nu folosesc centura de siguranta in timpul condusului unui autoturism din mai multe motive, printre care cel mai invocat este acela ca le deranjeaza burtica. Cum sa procedezi ca sa oferi aceeasi protectie atat gravidei cat si fatului, dar in acelasi timp sa le oferi un confort sporit ambilor? E simplu, prin utilizarea unui deviator al centurii de siguranta First Smile de la primulzambet.ro, magazin online de articole pentru copii si bebelusi.

Deviatorul centurii de siguranta First Smile este un ajutor de repozitionare a centurii de siguranta auto ceea ce face posibil ca centura de siguranta sa fie deviata sub burtica, astfel conferind un confort atat gravidei cat si  fatului. Acest tip de protectie este unicul agreat de catre gravide si in acelasi timp brevetat de organe de specialitate in siguranta traficului. 

Acest kit este conceput pentru gravidele care doresc sa ofere protectie  fatului in timpul condusului. Specialistii recomanda folosirea unui deviator centura de siguranta inca din primele luni, chiar din a 5-a saptamana. Testele efectuate au dovedit clar ca folosirea corecta a deviatorului centurii de siguranta protejeaza si fatul, prin faptul ca la un accident usor persoana aflata in autoturism este supusa unei forte echivalenta cu sute de kilograme, iar  prin folosirea kitului centura de siguranta ce ocoleste burtica, practic aceasta este exceptata de aceasta forta. Aproape aceeasi forta se manifesta si in timpul unei franari bruste. Folosirea deviatorului centurii de siguranta First Smile este indicata si gravidelor care se afla intr-un autoturism in calitate de pasager.

Nu uitati ca sunteti responsabila pentru 2 vieti.

Despre Primul Zambet

Magazinul online www.primulzambet.ro se adreseaza in special parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc sa faca o bucurie oricarui copil.