Salteaua Cocos - Aloe Vera pentru bebelusi – o noutate pe piata romaneasca

Satu Mare - 12 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Primul Zambet SRL va prezinta o noutate in materie de saltele ecologice pentru copii: salteaua pentru copii Cocos – Aloe Vera, un produs nou, inovativ si eficient pentru somnicul copilasilor.

Saltea Cocos - Aloe Vera pentru bebelusi

Saltea Cocos - Aloe Vera pentru bebelusi

Saltelele din fibra de cocos, la scurt timp dupa aparitie, au ajuns in topul celor mai cautate saltele pentru copii, si asta pentru proprietatile lor medicale. Saltelele din fibra de cocos sunt recomandate si de catre medicii pediatrii in primul rand pentru faptul ca sprijina intr-un mod optim coloana vertebrala a nou-nascutului, ajuta la buna circulatie a sangelui,asigurandu-i o crestere sanatoasa.

Acum aceste saltele au fost imbunatatite cu o husa mai mult decat utila, tratata cu Aloe Vera. Planta Aloe Vera este o adevarata comoara de componente nutritive, gelul ce se gaseste in interiorul frunzelor contine in jur de 75 de enzime, vitamine, minerale, mono- si polizaharide. Acest gel actioneaza prin furnizarea unui cocktail bogat in elemente nutritive ale caror sinergie are un efect mai puternic decat al aceluia pe care l-ar fi avut componentele individuale. Husa tratata cu Aloe Vera difera de celalalte produse naturale avand caracteristici unice de natura clinica. Astfel Aloe Vera ca planta medicala are un potential urias in diferite tratamente, care cu usurinta inlocuieste steroizii si antibioticile administrate fie oral sau local. Husa este tratata cu milioane de microcapsule care contin esenta de Aloe Vera care in contact cu pielea, la o simpla miscare, "se deschid" si corpul uman poate absorbi substanta, influentand astfel functii importante ale corpului.

Printre caracteristicile saltelei se enumera proprietati ca fiind antiinflamatorii, antifungice, antialergenice, anti-statice, este stabila termic si absoarbe excesul de umiditate, impiedica formarea bacteriilor, are efect regenerator cutanat, confera senzatie hidratanta si de confort, are efect vitalizant si antistres ceea ce inseamna un plus de sanatate. Acest produs a intrat pe piata din Romania sub brandul First Smile, un nume de seama in materie de saltele ecologice pentru copii, patuturi din lemn pentru copii si carucioare bebelusi.

Despre Primul Zambet

Magazinul online www.primulzambet.ro se adreseaza in special parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc sa faca o bucurie oricarui copil.