Scaune auto pentru bebelusi – o prioritate in trafic

Satu Mare - 21 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Media / Publicitate

Anual apar noi tipuri de scaune auto pentru bebelusi, care ofera siguranta sporita micutilor. Scaunele auto sunt impuse de legi dar utilizarea incorecta a acestora poate pune in pericol bebelusul.

Scaune auto copii de la www.primulzambet.ro

Scaune auto copii de la www.primulzambet.ro

Pana bebelusul nu implineste 12 luni si 9 kilograme, scaunul trebuie pozitionat  invers sensului de mers. Pozitionarea cu fata spre sensul de mers poate rani coloana bebelusului in cazul unei coliziuni frontale, cu cat mentineti mai mult scaunul in pozitia opusa sensului de mers, cu atat expuneti copilul unui risc mai mic. Parintii pot sa achizitioneze aceste scaune auto impreuna cu caruciorul pentru copii in pachete de full version carucioare 3 in 1. Avantajele acestor pachete sunt ca achizitionate impreuna sunt considerabil mai ieftine decat cumparand separat bucata cu bucata, iar ca functionalitate aceste scaune se pot monta si pe caruciorul pentru copii, astfel bebelusul va putea profita nu numai de siguranta ci si de confort. 

O informare  corecta inaintea cumpararii  scaunului auto potrivit pentru copilul sau bebelusul dumneavoastra  este esentiala pentru ca trebuie sa aveti in vedere o serie de factori pentru a face alegerea corecta. Magazinul online www.primulzambet.ro va asigura  consiliere in alegerea scaunului auto. In momentul de fata in comert se regasesc 5 grupe dupa care va puteti ghida la achizitionarea scaunului auto. Aceste grupe sunt clasificate dupa greutatea si varsta copilului.

In cazul in care automobilul dvs intruneste standardele ISOFIX, alegerea este simpla: scaun auto cu isofix. Scaunul auto cu isofix este prevazut cu un sistem de siguranta care a devenit un standard international de  fixare a fotoliului auto fara a fi necesara utilizarea unei centuri de siguranta a autovehiculului. Sistemul Isofix minimalizeaza erorile de montare si optimizeaza protectia printr-o conexiune fixa intre fotoliul auto si autovehicul. Un alt avantaj al sistemului Isofix il reprezinta montarea si demontarea simpla si rapida fotoliului auto in autovehicul.

In totdeauna sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare inaintea folosirii. Pe www.primulzambet.ro aveti posibilitatea de a va informa in legatura cu detaliile inainte de a comanda produsul dorit.

Despre Primul Zambet

Magazinul online www.primulzambet.ro se adreseaza in special parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc sa faca o bucurie oricarui copil.