Sezonul costumelor de ocazie

Satu Mare - 30 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Live site

Norberto Collection iti propune un tip de costum de gala, care prin ingeniozitatea lui te scuteste de cheltuieli inutile.

Costume de ocazie Norberto Collection

Costume de ocazie Norberto Collection

In ultimii ani cererea pentru costume de ocazie a crescut semnificativ. Aceasta categorie de costume sunt cele care sunt purtate cel mai des, indiferent de categoria sociala. Este foarte important sa ai un costum de ocazie care “bate” cu moda actuala, si spun asta din considerentul schimbarii rapide al modei. Daca cat de cat tii sa nu fii depasit din acest punct de vedere, te sfatuim sa-ti schimbi garderoba macar din 2 in 2 ani. Recomandarea noastra este ca anual sa decurgi la schimbarea tinutei de gala. Fie ca mergi la o nunta, sau chiar esti mirele, de ochii celorlalti invitati nu vei scapa, care te vor judeca in primul si primul rand dupa aspectul vestimentar.

Norberto Collection insa iti propune un tip de costum de gala, care prin ingeniozitatea lui te scuteste de cheltuieli inutile. Acesta este costumul de ocazie cu rever dublu. Ingeniozitatea acestui costum consta in faptul ca reverul este detasabil, astfel purtatorul va avea obtiunea de a transforma foarte usor costumul din tinuta de gala in tinuta clasica sau de business. Reverul fiind confectionat din alt material decat cel al costumului, conferand un aspect foarte elegant. Reverul este dintr-un material brodat, in diferite culori , care poate fi grii, negru, albastru regal, rosu si nuantele acestora. De regula, aceste costume sunt confectionate cu accesorii dedicate precum vesta, cravata sau papion din acelasi material din care este confectionat reverul.

Printre sumedenia de costume comercializate sub brandul Norberto Collection, cu siguranta veti gasi ceea ce va place si va deosebi de altii.

Despre Primul Zambet

Brandul Norberto Collection este în totalitate un brand autentic românesc, care este prezent de peste un deceniu pe piaţa costumelor de calitate. Colecțiile și varietatea mărcii Norberto sunt cunoscute și peste granițele României, tocmai pentru faptul că suntem întotdeauna la curent cu noutățile și schimbările modei internaționale, în special celei din Italia, astfel garantând succesul celui care poartă costumele noastre, fie în business, fie în viața de zi cu zi sau ocazii speciale.